Κάθε χρόνο περιμένουμε να δούμε ποια ταινία θα καταφέρει να πάρει τη σκυτάλη από το Love Actually και να γίνει η επόμενη comfort ταινία του χειμώνα. Κάθε χρόνο, όμως, μένουμε με την ίδια απορία και βλέπουμε το Love Actually για 100στη φορά χωρίς τύψεις πλέον. Φέτος, ίσως επιτέλους αλλάξουμε συνήθειες, μιας και πρόκειται να κυκλοφορήσει η νέα ρομαντική κομεντί με τίτλο What’s Love Got to Do with It?

Στο What’s Love Got to Do with It? πρωταγωνιστούν η Lily James και ο Shazad Latif

H Lily James υποδύεται την Zoe, μία γυναίκα που ασχολείται με τα ντοκιμαντέρ και αναζητά το θέμα του επόμενου project της. Ο Kazim είναι ο παιδικός της φίλος και γείτονας που μόλις έχει αρραβωνιαστεί μετά από ένα προξενιό που του έκανε η οικογένειά του. Έτσι, ο ίδιος αποφασίζει να μοιραστεί τα νέα με την πολύ καλή του φίλη. Η Zoe όμως δεν μπορεί να καταλάβει πώς η οικογένεια ενός ατόμου μπορεί να αποφασίζει για τον γάμο και το μέλλον του γενικότερα. Η ίδια φαίνεται να χρησιμοποιεί το φλερτ και τα dating apps για να βγει ραντεβού και να γνωρίσει τον επόμενο πιθανό της σύντροφο.

Σύντομα, όμως, της έρχεται η ιδέα πως η δική της εντύπωση για το φλερτ, τον έρωτα και την αγάπη ίσως να μην είναι και κοινή για όλους τους υπόλοιπους. Έτσι, προτείνει στον Kazim να κάνει τη δική του ζωή ντοκιμαντέρ, συγκεκριμένα από τον αρραβώνα του και μετά. Θέλει να καταγράψει το πώς μπορεί ένας έρωτας να γεννηθεί μέσα από συνοικέσιο και πώς αυτό μπορεί να εξελιχθεί μέσα στα χρόνια. Η Zoe τελικά έρχεται πιο κοντά στη ζωή του Kazim, αντιλαμβάνεται τις πολιτισμικές τους διαφορές και αρχίζει να αναθεωρεί τη δική της πεποίθηση για τον έρωτα και την αγάπη.

Από τους δημιουργούς του Bridget Jones’ Diary και του Love Actually

 Ήδη από το εύθυμο trailer καταλαβαίνουμε πως το What’s Love Got to Do with It? πρόκειται να γίνει η αγαπημένη cozy ταινία του φετινού χειμώνα που θα ανοίξει όμως και μία μεγάλη συζήτηση για το πώς βλέπουν οι διάφοροι λαοί και πολιτισμοί τον έρωτα. Ίσως τελικά, η Zoe που εκπροσωπεί στην ταινία τον σύγχρονο, λευκό, δυτικό κόσμο να μην έχει τις απαντήσεις για όλα.