Όπως με τα βιβλία, έτσι και το βινύλιο έχει τη δικιά του μοναδική μυρωδιά και τον δικό του ξεχωριστό ήχο. Οι εραστές του είδους εδώ και μέρες ετοιμάζονται. Βάζουν τα καλά τους και είναι έτοιμοι να υποδεχτούν την μεγαλύτερη γιορτή με δίσκους βινυλίου, που κάθε χρόνο ζωντανεύει στο κέντρο της Αθήνας, στην Τεχνόπολη.

Ανανεωμένο και γεμάτο νέες συλλογές και ήχους, το Vinyl Market θα πραγματοποιηθεί για τρεις ημέρες, από τις 5 έως και τις 7 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στην αίθουσα Νέοι Φούρνοι, παρουσιάζοντας δίσκους βινυλίου ελληνικής και ξένης μουσικής για κάθε μουσικό γούστο. Rock, Soul, Funk, Jazz, Latin, Blues, Ethnic, Electronica και πολλά άλλα είδη από όλη τη γκάμα της μουσικής θα βρίσκονται συγκεντρωμένα εκεί, παρέα με πολλά μουσικά paraphernalia. Posters, εικόνες, δώρα και ο,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί, θα το βρει εκεί.

Επαγγελματίες, συλλέκτες και φίλοι του βινυλίου οποιασδήποτε ηλικίας θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν στον ίδιο χώρο, με ελεύθερη είσοδο, να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τη μεγάλη τους αγάπη. Η Τεχνόπολη γίνεται για ακόμα μια φορά σημείο συνάντησης του φεστιβάλ και περιμένει να υποδεχτεί χιλιάδες κόσμου με κοινό σημείο τον ενθουσιασμό τους για τη μουσική και τους δίσκους βινυλίου.

Παράλληλα με την αγορά δίσκων, μια σειρά από δράσεις και μουσικές εμφανίσεις θα ψυχαγωγήσουν τους επισκέπτες του Vinyl Market κατά την διάρκεια του φεστιβάλ. Όπως κάθε χρονιά, όμορφες μουσικές θα ακούγονται από το DJ Booth με γνωστούς Dj’ s, αλλά και από την ομάδα του event.

facebook.com/Vinyl-Market-GR

Είσοδος ελεύθερη

*Παρασκευή 5 Οκτωβρίου από τις 17:00 έως τις 22:00

*Σαββατοκύριακο 6 & 7 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως τις 22:00 το βράδυ


featured image: billboard.com