Φήμες για την επανένωση των Spice Girls ακούγονται εδώ και χρόνια. Και ενώ μπορεί να μην έχουμε λάβει ακόμη επιβεβαιωμένες απαντήσεις (εκτός από αυτήν την επική reunion φωτογραφία), στο μεταξύ η Victoria Beckham σχεδίασε ένα συλλεκτικό t-shirt -για καλό σκοπό- με το οποίο η 90’s νοσταλγία θα σε χτυπήσει κατακέφαλα.

Το μπροστά μέρος του απεικονίζει σε ασπρόμαυρη φωτογραφία τις Spice Girls φορώντας μία κόκκινη μύτη κλόουν -σήμα κατατεθέν του οργανισμού που εκπροσωπούν- ενώ στο πίσω αναγράφονται τα ονόματα τους.

Και φυσικά όλα τα έσοδα από το limited edition μπλουζάκι, θα διατεθούν στο Red Nose Day, έναν οργανισμό που στοχεύει να βάλει ένα τέλος στην παιδική φτώχεια.

H Victoria Beckham έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram πως το ταξίδι της στην Κένυα με το Red Nose Day και η επαφή της με τις νέες γυναίκες της κοινότητας αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης της για το μπλουζάκι καθώς ήθελε να προωθήσει το girl power αλλά και το ηγετικό πνεύμα στις νέες γενιές κοριτσιών.

Το t-shirt κοστίζει 35$ και διατίθεται online στο omaze.com Δες επίσης: Η Iskra Lawrence προτείνει το ιδανικό μαγιό για να αναδείξεις τις καμπύλες σου
featured image: harpersbazaar.com