7 πραγματα που μας εμαθαν οι Spice Girls savoirville.gr

Πρόσφατα ήταν που ανακάλυψα κάτι παλιά βίντεο που έχω με τις αδερφές μου χορεύοντας σαν τα τρελά (καμία υπερβολή) Britney Spears, Spice Girls και Backstreet Boys. Μην γελάς, χορεύτριες έπρεπε να είχαμε γίνει αλλά κοίτα πως τα έφερε η ζωή. Ύστερα θυμήθηκα κάτι karaoke που έκανα παλιά με την φίλη μου την Κατερίνα και σκέφτηκα πως ίσως και να έπρεπε να είχα γίνει τραγουδίστρια. Αφού άλλαξα είκοσι καριέρες μέσα σε ένα μισαωράκι, στάθηκα λίγο στις Spice Girls τις ίδιες. Γιατί ήταν πρότυπο πολλών κοριτσιών στα 90s και έδωσαν πολύ περισσότερη σοφία απ’ όση πήραν πίσω με την διάλυσή τους.

1. Η σχέση σου με την μητέρα σου θα φτιάχνει όσο μεγαλώνεις. Λίγο επειδή θα έρχεσαι πιο κοντά στην θέση της, λίγο επειδή ο φόβος μη την χάσεις νωρίτερα απ’ όσο πρέπει θα σε κάνει πιο διαλλακτική.

2. Μπορείς να κάνεις τα πάντα με τέσσερις φίλες σου. Από το να πας σε ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ τελευταία στιγμή, μέχρι το trash party σε κάποιο τελευταίο μαγαζί της Αθήνας. Γιατί στο τέλος τι μένει, αν δε σου μείνει και αυτό;

3. Μερικές φορές πρέπει όμως να αφήσεις τους φίλους σου να φύγουν. Βλέπε Posh.

4. Οι πλατφόρμες θα είναι πάντα της μόδας. Το όνειρο κάθε 90s παιδιού είναι ένα παπούτσι που θα συνδύαζε το ύψος ενός τακουνιού και την άνεση ενός φλατ. Αυτές είμαστε.

5. Αν το αγόρι σου αντιπαθεί τις φίλες σου, δεν θα είναι για πολύ μαζί σου. Κανόνας σε κάθε επόμενη γενιά από τα 90s.

6. Είσαι η ντουλάπα σου. Και οι φίλες σου θα σε στηρίζουν ακόμη και αν ντυθείς σαν λατέρνα.

7. Πάντα θα υπάρχει κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο. Στην καριέρα σου.

Pic source: hexjam.com