Η Valeria είναι άνεργη συγγραφέας, η Carmen ντροπαλή και συνεσταλμένη. Η Lola απελευθερωμένη σεξουαλικά, η Nerea εργασιομανής και φεμινίστρια. Η σειρά βασίζεται στις νουβέλες της Elísabet Benavent που έγιναν bestseller στην Ισπανία.

Σου θυμίζει κάτι; Το Sex & the City μεταφέρεται στο σήμερα, στην Ισπανία. Συγκεκριμένα στην καλοκαιρινή Μαδρίτη, φέρνοντας ευρωπαϊκό αέρα, με πιο casual, affordable looks και όχι ακριβά, λαμπερά outfits, που δεν ανταποκρίνονται πλέον στην εποχή.

Σε οκτώ σαραντάλεπτα επεισόδια, γνωρίζουμε τις τέσσερις φίλες, τη Valeria, την Carmen, τη Lola και τη Nerea. Τριαντάρες, millenials, με σκαμπανεβάσματα, πολύπλοκη ερωτική ζωή και προβληματισμούς.

Η Valeria είναι παντρεμένη με τον γάμο της να περνά κρίση καθώς το πάθος έχει πλέον χαθεί, ενώ δεν έχει έμπνευση για να γράψει το πρώτο της βιβλίο. Χωρίς χρήματα και ουσιαστική δουλειά, μόνο στήριγμά της είναι οι φίλες της και η τεχνολογία. Η Valeria προσπαθεί να γράψει το πρώτο της βιβλίο κι ενώ παλεύει να βρει την έμπνευση για να εντυπωσιάσει την εκδότριά της οι ερωτικές περιπέτειες έρχονται στη ζωή της. Μαζί έρχεται και η έμπνευση με μια ερωτική νουβέλα.

Η σειρά αγγίζει σύγχρονα θέματα, όπως την LGBTQ+ κοινότητα, καθώς μία από τις 4 της παρέας, η Nerea είναι λεσβία, που αγωνίζεται για τα δικαιώματα τους. Ακόμη, αναφορά γίνεται στην σεξουαλική παρενόχληση και το κίνημα #metoo.

Η romantic dramedy βλέπεται εύκολα, ευχάριστα και κυλά σαν νεράκι. Σίγουρα, θα ταυτιστείς σε κάποια από τις ηρωίδες (ή λίγο με όλες), θα αναγνωρίσεις κάποιες δικές σου ανησυχίες (aka δουλειά, φίλοι, οικογένεια, σχέσεις, σεξ), θα γελάσεις και θα προβληματιστείς.