Στα παρακάτω ζώδια θα μπορούσε να ανήξει ο όμορφος bartender που σε κερνάει το ένα σφηνάκι μετά το άλλο για να σου δείξει το ενδιαφέρον του. Ή εκείνος ο τύπος που από ένα ‘σόρρυ’ στο μετρό, κατέληξε να σου πιάνει την κουβέντα και τελικά να σου μιλάει σε DM στο Instagram. Αυτά τα ζώδια είναι εξωστρεφή, σίγουρα και διεκδικητικά και η πρώτη κίνηση για αυτά είναι a piece of cake.

Λέων

Η αγάπη του Λέοντα για την προσοχή είναι ο κύριος (ή ο μοναδικός) λόγος για τον οποίο σου πιάνει την κουβέντα για αρχή. Φλερτάρει για να δώσει ένα boost στο ego του. Δε φοβάται το spotlight, στην πραγματικότητα το αναζητά και το να κάνει την πρώτη κίνηση δεν τον τρομάζει καθόλου. Αν ένας Λέοντας μπορούσε να μεταφέρει τη δύναμη της αυτοπεποίθησής του, ο κόσμος θα ήταν εντελώς διαφορετικός αυτή τη στιγμή.

Κριός

Ο Κριός είναι ο γενναίος και ριψοκίνδυνος εξωστρεφής του ζωδιακού. Αν ο τύπος που σου αρέσει είναι Κριός, πρέπει να ξέρεις πως κατά πάσα πιθανότητα μικρός ήταν εκείνο το παιδί που έκανε σούζες με το ποδήλατο και μπλεκόταν σε (αθώους) καβγάδες. Σαν ενήλικος, είναι εκείνος που ανεβάζει stories με τις φάρσες που κάνει στους φίλους του και αφήνει σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες σου, κάνοντας κάτι περισσότερο από σαφές το ότι του αρέσεις. Ξέρει τι θέλει και το μόνο δεδομένο είναι ότι θα το πάρει. Θα κάνει όλες τις απαραίτητες, διεκδικητικές κινήσεις.

Δίδυμοι

Το φλερτ όχι απλά δεν τρομάζει τους Διδύμους, αλλά τους εμπνέει κιόλας. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείξουν τις γνώσεις τους σε τόσους τομείς; Από την pop κουλτούρα, μέχρι την τεχνολογία και την πολιτική, δε θα πιάσεις αδιάβαστο αυτό το ζώδιο. Πάντα έχει κάτι να πει, και αν χρειαστεί θα το πει και πρώτο, χωρίς καν να ρωτήσεις. Το επικοινωνιακό του χάρισμα τον κάνει τόσο flirty και θαρραλέο με τις πρώτες κινήσεις.

featured image: Elite Daily