Κι ενώ προσπαθούσες για την τέλεια πόζα, τελικά συγκέντρωσες περισσότερες από μία ωραίες φωτογραφίες και πολλή ώρα και α μπε μπα μπλομ μετά (για να αποφασίσεις ποια αξίζει το share), έρχεται το νέο update στο instagram. Βάζει τέλος σε όλες τις single φωτογραφίες αφού πια μοιάζουν τόσο “2016” γιατί τώρα μπορείς να ανεβάζεις έως και 9 επιπλέον, όλες μαζί σε ένα gallery.

Το τελευταιο instagram update αλλαζει τη δημοσιευση φωτογραφιων

Θέλοντας να δείξεις πώς ακριβώς τα πέρασες όλο το βράδυ και όχι τη μία γκριμάτσα με τη παρέα σου, να μοιραστείς κάθε λεπτομέρεια ενός φανταστικού outfit ή ένα ταξίδι χωρίς συνεχή shares, η νέα δυνατότητα επιτρέπει να ανεβάσεις φωτογραφίες και videos, όπου θα προειδοποιεί τους followers με ένα μήνυμα ότι υπάρχουν περισσότερες από μία λήψεις να δουν στη συγκεκριμένη δημοσίευση, με μία απλή “κύληση” προς τα δεξιά της αρχικής.

Οι χρήστες της εφαρμογής έχουν χωριστεί σε εκείνους που θέλουν να εμπλουτίσουν τη δραστηριότητά τους αλλά και τις διαφημιστικές τους συμφωνίες με τις εταιρείες, και σε άλλους που δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένοι με αυτή την ανακοίνωση.

Με την εβδομάδα μόδας, τα Όσκαρ και άλλα events στο προσκήνιο, πολλοί έχουν αρχίσει ήδη να το χρησιμοποιούν με μανία και αναμένουμε!