Μπορεί στη πραγματικότητα να προτιμούσαμε να ήμασταν στο ομώνυμο, αληθινό μέρος στο Μπαλί και να τρώμε παγωτό με φόντο μια από τις τέλειες παραλίες για surf αλλά κι αυτό το  Uluwatu αξίζει να το επισκεφτείς.

Το Uluwatu Specialty Coffees βρίσκετε στο κέντρο της Λεμεσού στην οδό Ανεξαρτησίας, έχει ανοίξει λιγότερο από έναν χρόνο και προσφέρει τους καλύτερους και πιο ψαγμένους καφέδες που υπάρχουν στη πόλη. Και λες κι αυτό δεν ήταν αρκετό για όλους εμάς τους coffee addicts, έχει τα πιο δημιουργικά picture-esque ice-cream pops, τα οποία είναι και πεντανόστιμα!

Ο καφές Square Mile φτάνει φρεσκοκαβουρδισμένος κάθε εβδομάδα από το Λονδίνο και τα παγωτά είναι εξ’ ίσου φρέσκα και ποιοτικά. Αξίζει σίγουρα να το επισκεφτείς 2-3 φορές για να δοκιμάσεις και τα σοκολατένια αλλά και τις cheesecake γεύσεις με τα λουλουδάκια που λατρεύουν οι instagrammers! Και μετά εννοείτε, όταν επιλέξεις την αγαπημένη σου γεύση παγωτού και καφέ να το επισκέπτεσαι αν όχι καθημερινά, εβδομαδιαία για μια δόση ενέργειας πριν ή μετά το shopping spree στην Ανεξαρτησίας!

15665592_720444934786969_5250832683227553767_n

Περισσότερα: uluwatuspecialtycoffees