Όταν μιλάμε για λαμπερό δέρμα, υπάρχει ένα κοινό μυστικό μεταξύ των make-up artists. Και δεν είναι αυτό που νομίζεις αφού το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό των περισσότερων είναι το highlighter. Στην προσπάθεια για να πετύχουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα υγείας, το εφέ της φυσικής λάμψης είναι το ζητούμενο. Ξέρεις, της λάμψης που εκπέμπουμε «από μέσα μας».

Ρωτήσαμε αισθητικούς, δερματολόγους και make-up artists σχετικά με το πώς μπορούμε να πετύχουμε το πολυπόθητο λαμπερό δέρμα και συγκεντρώσαμε όλες τις απαντήσεις.

Μασάζ προσώπου

Όποτε υπάρχει χρόνος, ιδανικά και καθημερινά, αφιέρωσε ορισμένα λεπτά πρωί και βράδυ για να κάνεις ένα καλό μασάζ στο πρόσωπό σου με τη βοήθεια ενός serum. Η άμεση τόνωση της μικρο-κυκλοφορίας είναι κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Το δέρμα ακτινοβολεί άμεσα.

Αναβάθμισε το skincare σου

Καθώς εφαρμόζεις την αγαπημένη σου sheet mask, μη χάσεις ευκαιρία να δώσεις ένα extra boost στη δράση της. Καθώς απολαμβάνεις τα οφέλη της, χρησιμοποίησε κάποιο skincare tool, όπως το gua sha ή το jade roller προκειμένου να εντείνεις τη δράση της. Ιδανικά το beauty tool μπορεί να είναι παγωμένο, ώστε να τονωθεί ακόμα περισσότερο η λεμφική κυκλοφορία.

Βιταμίνη C, η θαυματουργή

Εφόσον πραγματικά ο στόχος είναι ένα όντως λαμπερό δέρμα, δεν υπάρχει κανένα πιο κατάλληλο συστατικό να προσθέσεις στη skincare routine σας, παρά η βιταμίνη C. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δραστικό, όσον αφορά την τόνωση του δέρματος και τη μείωση της ανομοιόμορφης χροιάς του παρά το συστατικό αυτό. Μην παραλείψετε το το αντιηλιακό σου τις μέρες που χρησιμοποιείς προϊόντα με βιταμίνη C.

Αναβάθμισε το foundation 

Πριν εφαρμόσεις το αγαπημένο σου foundation, μην παραλείψεις να προσθέσεις μερικές σταγόνες υγρού highlighter. Το συγκεκριμένο trick θα δώσει άμεσα λάμψη, χωρίς να φαίνεται ότι έχεις προσθέσει κάποιο extra προϊόν. Καθώς ενσωματώνεται στο δέρμα δεν αφήνει βαριά και αφύσικη υφή στο δέρμα.