Το σουηδικό trick για τον ύπνο που θα σώσει τη σχέση σου

Αν κοιμάσαι τακτικά στο ίδιο κρεβάτι με τον σύντροφό σου είναι πολλά αυτά που μπορούν να σε ενοχλούν και να μη σε αφήνουν να έχεις έναν ήρεμο ύπνο. Ωστόσο, ένα είναι εκείνο που ταλαιπωρεί περισσότερο το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του ύπνου, κι αυτό είναι το σεντόνι. Ή μάλλον, ποιος θα "επικρατήσει" με αυτό.

Γιατί, εκεί που έχεις χαλαρώσει και νιώθεις άνετα και στην ιδανική θερμοκρασία, ξαφνικά αισθάνεσαι να κρυώνεις. Προσπαθώντας να συνειδητοποιήσεις τι έχει συμβεί, κοιτάς τον σύντροφό σου που κοιμάται ήσυχα, τυλιγμένος με το σεντόνι -σου-.

Σε μια μελέτη από το National Sleep Foundation  διαπιστώθηκε ότι σχεδόν το 1/4 των ζευγαριών κοιμούνται χωριστά. Ο λόγος; Η ανάγκη τους να έχουν έναν ποιοτικό ύπνο.

Ευτυχώς για σένα -και το μέλλον της σχέσης σου– υπάρχουν λύσεις!

Ξεχωριστά σεντόνια

Αν πιστεύεις ότι πρέπει να κοιμάστε κοντά, κάτω από το ίδιο σεντόνι, για να αισθάνεστε ασφαλείς, άνετοι και χαρούμενοι, κάνεις λάθος. Για να εγγυηθείς στον εαυτό σου και το άλλο σου μισό, έναν καλό ύπνο (και τελικά μια ευτυχισμένη σχέση), η απάντηση είναι απλή: ξεχωριστά σεντόνια. Σε ένα διπλό κρεβάτι προτίμησε δύο σεντόνια ώστε να έχεις λιγότερα "κλεψίματα" και κατά συνέπεια, έναν καλό ύπνο.

Ειδικό «μανταλάκι» για το πάπλωμα

Η συσκευή Cover Clamp είναι αυτή που μπορεί να δώσει την οριστική λύση. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα μανταλάκι με ειδικές λαβές που με αυτό πιάνεις τις άκρες του σεντονιού. Σίγουρα, θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο, ειδικά αν αλλάζεις πολλές στάσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου σου.  Με αυτά τα μανταλάκια θα βρεις τον τρόπο να μην ξυπνάς κατά τη διάρκεια της νύχτας για να πάρεις ξανά το σεντόνι και έτσι, να έχεις έναν ποιοτικό και καλό ύπνο.
featured photo: unsplash/toaheftiba
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.