Αν η συναισθηματική νοημοσύνη είναι ευλογία, τότε αυτά τα τρία ζώδια είναι πολύ πολύ τυχερά.

Δίδυμοι: Είναι οι γκουρού της επικοινωνίας

Σε καμία περίπτωση δεν εννοούμε ότι οι Δίδυμοι είναι συναισθηματικοί τύποι. Το να είσαι συναισθηματικά ευφυής δε σημαίνει ότι κλαις σε εμβρυακή στάση στο κρεβάτι πριν σε πάρει ο ύπνος. Αντίθετα, το να είσαι συναισθηματικά ευφυής μεταφράζεται σε κοινωνική αντίληψη και καλό ένστικτο. Παρόλο που αυτό το ευμετάβλητο ζώδιο μπορεί να αποκοπεί εντελώς συναισθηματικά, είναι ένας κοινωνικός χαμελαίων. Εκτός αυτού όμως, με κυβερνήτη τον Ερμή, κάνει και εκπληκτικές συζητήσεις. Έχει την ικανότητα να “μεταμφιέζεται” σύμφωνα με το κοινωνικό backround στο οποίο βρίσκεται. Γενικά, στους Διδύμους λειτουργούν εξίσου καλά και η αριστερή και η δεξιά πλευρά του εγκεφάλου.

Καρκίνος: Έχει φοβερή ενσυναίσθηση

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, οι Καρκίνοι έχουν μονίμως ανοιχτές κεραίες στα όσα συμβαίνουν γύρω τους. Αυτό είναι κάτι που δεν αφήνει τα συναισθήματά τους ανεπηρέαστα. Το καλό είναι πως όσο άσχημα και αν είναι τα πράγματα που πιάνουν αυτές οι συναισθηματικές κεραίες, παίρνει την πρωτοβουλία το ζώδιο αυτό να αλλάξει την ενέργεια. Έχει την ικανότητα να “χειρίζεται” τη συναισθηματική ατμόσφαιρα.

Ζυγός: Διπλωμάτης στην καρδιά

Αν θεωρείς τους Διδύμους έξυπνους συνομιλητές, μάλλον δεν έχεις δει ένα Ζυγό να αναλαμβάνει δράση. Και τα δύο ζώδια έχουν το ταλέντο να οδηγούν τη συζήτηση εκεί που θέλουν, αλλά για το Ζυγό είναι κάπως πιο εύκολο. Λόγω της ανεπιτήδευτης γοητείας του φυσικά. Αυτό το ζώδιο του αέρα όχι μόνο μπορεί να κατευνάσει τα πνεύματα όσο στα άκρα κι αν είναι μια κατάσταση, αλλά μπορεί να κάνει τους πάντες γύρω του να νιώσουν ότι κάποιος είναι εκεί και τους καταλαβαίνει. Βέβαια, όλο αυτό έρχεται και με λίγη χειριστικότητα, χάρη στην Αφροδίτη που κυβερνά αυτό το ζώδιο του αέρα. Όπως και να έχει, οι Ζυγοί θα έχουν πάντα ανθρώπους που θα τους κάνουν τα χατίρια χωρίς καν να χρειαστεί να περιμένουν.


featured image: STOCKSY/WENDYLAUREL