Η μόδα αντλεί έμπνευση από την καθημερινότητα, από τάσεις που δημιουργούν φανατικοί του ιδιαίτερου στυλ έως την τέχνη σε όλες της μορφές της. Μία από τις τέχνες που έχει ξεχωρίσει και έχει πάρει μία εξαίρετη θέση στην λίστα από όπου σχεδιαστές και brands παίρνουν ιδέες για τις συλλογές τους είναι το στυλ «μπαλαρίνα». Φούστες από τούλι, ροζ χρώμα, κορμάκια, κολάν και τα κλασσικά ballet flats είναι και πάλι στο προσκήνιο και θα σε κάνουν να νιώσεις πρωταγωνίστρια στην λίμνη των κύκνων.

Η φούστα από τούλι δεν είναι απαραίτητο να συνδυάζεται με κορμάκια όπως είναι αναμενόμενο, αλλά με πιο απροσδόκητα ρούχα συμπεριλαμβάνοντας φούτερ, απλά t-shirts και perfecto jackets δημιουργώντας ένα πιο ξεχωριστό σύνολο.

sv_ballet (1) (Medium)

Τα κλασσικά ballet flats αναβαθμίζονται και παίρνουν άλλο ύφος και αέρα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που τα πολυφορεμένα ανά τον κόσμο ballet flats του οίκου Miu Miu έγιναν sold out από τις πρώτες μέρες κιόλας κυκλοφορίας τους. Ταιριάζουν άψογα με casual looks και προσθέτουν τόνους στυλ στην καθημερινότητα σου.

sv_ballet (2) (Medium)

Κορμάκια που εφαρμόζουν στην σιλουέτα σου είναι αυτά που δεν πρέπει να απουσιάζουν από την γκαρνταρόμπα σου, μιας και είναι το ρούχο που τις τελευταίες σεζόν έχει δικαίως αντικαταστήσει το basic t-shirt, αφού εκτός από άνετο είναι και τρομερά θηλυκό.

sv_ballet (3) (Medium)

Αν το ballet style έχει ήδη κλέψει μία θέση στην καρδιά σου, διάφορα brands όπως Zara (έχε υπόψη πως έχει δημιουργήσει μία συλλογή αποκλειστικά με ρούχα της συγκεκριμένης τάσης) Asos, Needle & Thread και πολλά ακόμα έχουν ρούχα που είναι δύσκολο να μην λατρέψεις.

sv_ballet (4) (Medium)