Λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Άνοιξη, οι μεγάλες πασαρέλες φύτρωσαν λουλούδια και τα κορίτσια του Μάη γέμισαν τους δρόμους του Παρισιού. Μεγάλοι οίκοι μόδας όπως Celine, Michael Kors, Chloé, Blumarine & Roberto Cavalli επέλεξαν ως φετινό τους trend το pastel παλτό και μας έπεισαν να το φορέσουμε. Άλλοτε ουρανί, απαλό ροζ και κίτρινο του Ήλιου ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα καθώς δημιουργεί εξαιρετικές αντιθέσεις χρωμάτων που μυρίζουν λίγη δόση Άνοιξης.

Κάνε scroll down και πάρε και εσύ ιδέες για το πώς να φορέσεις ένα από τα κύρια trends της φετινής Άνοιξης.

# Όλα παλ

summer-2016-trend-pastel-streetstyle-9

Ανοιχτό κίτρινο και σμαραγδί, μπεζ, baby blue είναι ίσως δυο από τα ωραιότερα χρώματα να επιλέξεις φέτος για πανωφόρι. Το κίτρινο πάει εξαιρετικά με το μοβ ενώ το σμαραγδί δημιουργεί γερές βάσεις με το απαλό ροζ.

# Barbie girl 

 lefashionbloglfwstreetstylepinkandstripesviaellestreetchic

Όταν ο Aqua τραγούδαγε το “Barbie girl” δεν φανταζόταν ποτέ πως αυτό το υπέροχο ροζ θα γίνει ένα από τα κύρια trends για φέτος. Συνδυασμένο με τα πάντα πάει εξαιρετικά με jean  & λευκό t-shirt καθώς το έντονο ροζ κλέβει τη παράσταση.

# Blue Marine

nyfw-day-caroline-issajpg

Λευκό και μπλε, δυο από τα κύρια χρώματα της Ελλάδας φέτος έρχονται να φορεθούν καθώς το ουρανί παλτό αποτελεί την κύρια τάση στα πανωφόρια της Άνοιξης.

# Light Green 

8c21f23bf0b5a31e253a7b9ed18d82b9-pastel-mint-green-coat

Το φιστικί είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα καθώς τονίζει σχεδόν τα χρώματα όλων των γυναικών. Αν θες να το φορέσεις αυτή τη περίοδο προτίμησε το total black σύνολο καθώς η χρωματική αντίθεση είναι κορυφαία.