Η Αντζελίνα και ο Αντώνης είναι ζευγάρι στη ζωή αλλά και στα ταξίδια και δημιουργοί του blog travelmoreland.com. Μέσα από το blog τους και από τη σελίδα τους στο Instagram μοιράζονται τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες και πολλές πολλές εικόνες που μας κάνουν να ζηλεύουμε και να θέλουμε να ακολουθήσουμε τα βήματά τους!

Τι είναι για εσάς το ταξίδι;

Ταξίδι για εμάς είναι ευτυχία, νέες γνωριμίες, μόρφωση, χαλάρωση, ψυχική ισορροπία. Με τα ταξίδια ανακαλύπτουμε την ουσία των πραγμάτων. Ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα και ξαναβρίσκουμε τον εαυτό μας. Είναι “πηγή” ζωής.

Υπάρχει κάποια πόλη, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, που πια να αποκαλείτε ‘’σπίτι’’ σας;

Η Αθήνα είναι η πόλη την οποία αποκαλούμε σπίτι μας. Για εμάς η Αθήνα εκτός από το γεγονός ότι είναι η πόλη γέννησης του Αντώνη, είναι και μια πόλη που λατρεύουμε και είμαστε ερωτευμένοι μαζί της. Τα vibes της πόλης, τα κλασικά μνημεία, τα μουσεία, το θέατρο και άλλες αμέτρητες εμπειρίες που μπορεί να σου προσφέρει η Αθήνα είναι κάποιοι από τους λόγους που πάντα θα την αποκαλούμε και θα την νιώθουμε σαν σπίτι μας!

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στο να ταξιδεύεις πολύ συχνά;

Η μεγαλύτερη πρόκληση για συχνά ταξίδια έγκειται στο ότι ένα ταξίδι είναι ανανεωτικό και συνάμα σύνολο εμπειριών.

Ποιο κομμάτι απολαμβάνετε περισσότερο σε ένα ταξίδι;

Το κομμάτι που απολαμβάνουμε περισσότερο είναι το να εξερευνούμε νέους τόπους, να γνωρίζουμε νέες κουλτούρες, να γευόμαστε νέες γεύσεις και φαγητά, αλλά και το πιο σημαντικό να μοιραζόμαστε όλες αυτές τις εμπειρίες με τον κόσμο μέσω του καναλιού μας στο Instagram @angelinaandantonis αλλά και του blog μας https://travelmoreland.com.

Έχετε κάποια ανάμνηση από τα ταξίδια που κάνατε στην παιδική σας ηλικία;

Αυτό που θυμόμαστε πιο πολύ από τα παιδικά μας χρόνια, είναι η ανυπομονησία της προηγούμενης μέρας. Που από τη χαρά μας δεν μας έπαιρνε ο ύπνος το βράδυ γιατί ανυπομονούσαμε για να πάμε το ταξίδι ή την εκδρομή την επόμενη μέρα. Αυτό είναι ένα συναίσθημα που μέχρι και σήμερα παραμένει έντονο σε όλα μας τα ταξίδια / εκδρομές. Η ανυπομονησία.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας μέρος σε όλο τον κόσμο και γιατί;

Για εμάς δεν υπάρχει αγαπημένο μέρος. Το κάθε μέρος έχει να σου προσφέρει πολλά. Όλα τα μέρη που έχουμε επισκεφθεί τα αγαπήσαμε το κάθε ένα για διαφορετικούς λόγους. Από τις πυραμίδες στην Αίγυπτο, μέχρι την Πέτρα στην Ιορδανία, τα ελληνικά νησιά, τον Παρθενώνα στην Αθήνα, την Πράγα, τον Ρήγα, την Βιέννη, το Βιετνάμ και άλλα πολλά και αμέτρητα ταξίδια που έχουμε κάνει στα οποία έχουμε και ένα λόγο τουλάχιστον να τα αποκαλούμε αγαπημένα! Ίσως εκείνο το μέρος το οποίο έχουμε περισσότερη αδυναμία είναι φυσικά η πατρίδα μας η Αθήνα στην Ελλάδα, και η Λεμεσός στην Κύπρο και ο λόγος είναι επειδή σε αυτές τις πόλεις υπάρχει η οικογένεια και οι φίλοι.

Τι σας έχουν διδάξει τα ταξίδια και οι εκδρομές σας;

Για εμάς είναι πολύ σημαντικές οι εμπειρίες που απολαμβάνουμε από κάθε μας ταξίδι, οι οποίες είναι πραγματικά ανεκτίμητες και δεν θα τις ανταλλάζαμε με οποιοδήποτε άλλο υλικό αγαθό. Τα ταξίδια για εμάς είναι η καλύτερη επένδυση. Οπότε μέσα από τα ταξίδια, έχουμε μάθει να είμαστε μινιμαλιστές στον τρόπο ζωής μας, αλλά και στις ανάγκες μας για υλικά αγαθά. Η μεγαλύτερη προτεραιότητα για εμάς είναι να ταξιδεύουμε όσο πιο πολύ γίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα travel hacks που πρέπει να θυμάσαι πριν το επόμενο ταξίδι σου