Κάθε φορά που κάποιο καινούργιο beauty προϊόν κάνει την εμφάνισή του, συνήθως ξεσηκώνει ένα κύμα περιέργειας. Μπορεί να μας ενθουσιάσει ή να μας προβληματίσει. Η συνήθης κατάληξη είναι μετά από λίγο καιρό να πάψει να μας απασχολεί εντελώς. Είναι το διάφανο lip liner μια τέτοια περίπτωση; Σαφώς και όχι! Ας γνωρίσουμε από κοντά το αγαπημένο beauty item πολλών από εμάς.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο πως το διάφανο lip liner μπορεί να μας λύσει τα χέρια στο μακιγιάζ μας με πολλούς τρόπους.

Byrdie

Ακόμα και για τα κορίτσια που λατρεύουν να μισούν τα lip liners, η διάφανη εκδοχή του είναι ο λόγος να αναθεωρήσουν.

Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι το αντιαισθητικό αποτέλεσμα ύστερα από πολλές ώρες χρήσης. Λογικό! Σκέψου την εικόνα ενός ξεθωριασμένου κραγιόν, με το περίγραμμα να ξεπροβάλει γύρω του. Κλασσική εικόνα περασμένων δεκαετιών. Ε λοιπόν, χάρη στο διάφανο lip liner τέτοιου τύπου δυσάρεστες καταστάσεις εξαφανίζονται.

Η πολύ-χρηστικότητά του ξεκινά από το προφανές. Με διάφανη σύσταση, δεν υπάρχει λόγος για περισσότερα του ενός lip liners. Καθώς μπορεί να ταιριάξει με όλες τις αποχρώσεις κραγιόν μας, η αγωνία του τέλειου σετ, σταματά να υπάρχει. Όχι και άσχημα για ένα και μόνο προϊόν!

Prime it up

Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά το διάφανο lip liner μπορεί να παίξει το ρόλο ενός primer χειλιών. Σε αντίθεση με τα κλασσικά liners, το διάφανο, μπορεί να παρατείνει εξαιρετικά τη διάρκεια του μακιγιάζ χειλιών, χωρίς όμως να προσθέσει επιπλέον χρώμα. Το έντονο, μη φυσικό αποτέλεσμα εξαιτίας της αδιαφάνειας των lip liners δεν αποτελεί πλέον δικαιολογία για καμιά μας.

Over-lining;

Γιατί όχι; Το βασικό πρόβλημα που δίνει λύση το διάφανο lip liner είναι το υπερβολικό αποτέλεσμα που δίνει το over lining των χειλιών μας. Ας είμαστε ειλικρινείς. Όσο και αν προσπαθήσουμε για ένα αδιόρατο αποτέλεσμα στο over lining, συνήθως καταλήγει σε Βατερλό. Κάτι που μπορούμε να αποφύγουμε με το προϊόν αυτό.


Featured image: Byrdie