Το Man Repeller, το site που ίδρυσε η Leandra Medine, είναι πλέον συνώνυμο του fun, της έμπνευσης, του καλού γούστου και της φρεσκάδας. Όπως καταλαβαίνεις, σε τέτοια στάνταρ πρέπει να βασίζεται και όλο το κλίμα του γραφείου. 

Η ίδια δήλωσε στο MyDomaine πως δουλεύουν σκληρά χωρίς να παίρνουν τους εαυτούς τους υπερβολικά σοβαρά. Κάνοντας σαφές ότι αυτό απέχει πολύ από το να μην παίρνουν την ίδια τη δουλειά σοβαρά.

Όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η έμπνευσή της κατά το σχεδιασμό του νέου της γραφείου απάντησε με δύο λέξεις: mentality & spirit. Έχοντας μια καθαρή εικόνα στο μυαλό της και απευθυνόμενη στους καλύτερους, η Medine έκανε project την ανακαίνιση του γραφείου της. Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, πρέπει να δόθηκε ολοκληρωτικά σε αυτό το σκοπό. Συνεργαζόμενη με τη designer Chloe Redmond Warner, αλλά και με brands όπως Bed Bath & Beyond, Cost Plus World Market, και California Closets κατέληξε σε ένα χώρο ακριβώς όπως τον ονειρευόταν.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να πάρεις έμπνευση από το νέο γραφείο της Leandra Medine

Η ίδια δήλωσε πως ενώ το interior design του γραφείου της θα ήθελε να είναι minimal, τελικά κατέληξε maximal. Ακριβώς όπως και το προσωπικό της στυλ.

Το αγαπημένο spot του γραφείου της Leandra Medine είναι η ντουλάπα. Αφού νέα items έρχονται και φεύγουν και συνεχώς αλλάζει. Κρατώντας τη δημιουργικότητα ζωντανή.

Χάζεψε 9 φωτογραφίες από το νέο γραφείο της Leandra MedineΧάζεψε 9 φωτογραφίες από το νέο γραφείο της Leandra MedineΧάζεψε 9 φωτογραφίες από το νέο γραφείο της Leandra Medine

Είναι αυτό το πιο cool γραφείο στη Νέα Υόρκη; Λογικά ναι.


images: MyDomaine