Αν έχει προλάβει να δικτυωθείς έστω και λίγο από χθες το βράδυ, θα δεις ότι ένα είναι το βασικό θέμα συζήτησης σε Twitter, Facebook κ.λπ. “Britney Spears may never perform again” είπε ο μάνατζερ της και ξαφνικά πολλά σαγόνια έπεσαν στο πάτωμα.

Είναι από τις ειδήσεις που ακούς και απευθείας απορρίπτεις, γιατί λες ότι αποκλείεται να αληθεύουν. Αυτή τη φορά όμως έχουμε ατράνταχτα λεγόμενα ενός ανθρώπου που ξέρει την Britney από την αρχή της καριέρας της. Ο Larry Rudolph σε μια συνέντευξη του στο TMZ είπε:

“Ως ο άνθρωπος που καθοδηγεί την καριέρα της – βασισμένος σε βασικές πληροφορίες που λαμβάνουμε κι εγώ κι όλοι οι επαγγελματίες που δουλεύουμε μαζί της – απ’ο,τι έχω καταλάβει είναι ξεκάθαρο ότι δεν πιθανότατα δεν θα γυρίσει στο Βέγκας, ούτε στο κοντινό μέλλον και ίσως ποτέ ξανά.”

Ο Rudolph είναι μαζί με την Britney Spears από τα πρώτα βήματα της καριέρας της το 1999. Ίσως γι’αυτό να είναι και ο μόνος άνθρωπος που δικαιούται να μιλήσει για εκείνη. Kαι φυσικά να ξέρει κάτι παραπάνω για τα σχέδια της. Είναι πλέον γνωστό ότι η Britney τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από σαράντα κύματα μιας και η ψυχική της υγεία δεν είναι στα καλύτερα της. Εδώ και καιρό μπαινοβγαίνει συνεχώς σε κλινικές, κάτι που όπως είναι αναμενόμενο έχει επηρεάσει και την καριέρα της.

Είναι αυτή η περίοδος της ζωής της που η Britney έχει επιλέξει να αφοσιωθεί περισσότερο στον εαυτό της.

Φέτος μάλιστα που ο πατέρας της αρρώστησε, χρειάστηκε πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να το ξεπεράσει και λογικά ακόμα προσπαθεί. Όταν μια pop star όπως είναι εκείνη έχει συνηθίσει να βάζει πάντα τους fans και τις εμφανίσεις της πάνω από την ίδια και την προσωπική της ζωή, μια τέτοια αλλαγή είναι δύσκολη. Ακόμα μεγαλύτερη είναι η πίεση βέβαια που δέχεται από τους fans, που τελικά αν ήταν πραγματικοί θαυμαστές της θα ενδιαφερόντουσαν για το αν είναι κι εκείνη καλά. Όχι μόνο για τις ημερομηνίες των συναυλιών της. Ήταν μάλιστα οι ίδιοι που πίστεψαν σε θεωρίες συνωμοσίας, ότι η Britney βρίσκεται παρά την θέληση της σε κλινική ψυχικής αποκατάστασης. Κάπως έτσι προέκυψε και το hashtag #FreeBritney.

Ο Rudolph πάντως φάνηκε αρκετά σίγουρος και ψύχραιμος στη συνέντευξη. Φαίνεται να έχει αποδεχτεί και ο ίδιος ότι μια επόμενη συναυλία είναι σχεδόν απίθανη. Και μολονότι ο ίδιος προφανώς έχει πολλά να χάσει, αυτή τη στιγμή για εκείνον προέχει η Britney. Κι όσοι πιστοί fans απογοητευτούν από αυτή την είδηση ας της δώσουν λίγο χρόνο. Ακόμα κι έτσι να είναι, ξέρουμε ότι η Britney λατρεύει αυτό που κάνει τόσα χρόνια. Για εκείνη δεν θα είναι ποτέ αργά να κάνει το comeback της.


Featured Image: mercurynews.com