Η Τόνια Μαράκη, αυτή την τηλεοπτική σεζόν μας συστήνεται κάνοντας διπλή επιτυχία. Η ηθοποιός, εισέβαλλε στο Maestro και στο Έτερος Εγώ, κάνοντας το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό να ταυτίζεται με τους ρόλους της.

Από τη μια, η Τόνια στη σειρά Maestro, ενσαρκώνει ένα κορίτσι που βιώνει όλα όσα έχει φέρει το 2023 στη νέα γενιά. Μια «εμμονή» με τα social media, τους followers και την εικόνα της, ψεύτικες κι ανούσιες σχέσεις, και, δυστυχώς, την κακοποίηση. Ταυτόχρονα όμως, με τον τρόπο της, μοιράζει αγάπη, στήριξη και ομορφιά, μέσα σ’ ένα νησί που φαινομενικά δεν τα χρειάζεται, αφού τα έχει ήδη. Ή μήπως όχι;

Από την άλλη, η Τόνια, στη σειρά Έτερος Εγώ, «παίζει στα δάχτυλα» κάθε υπολογιστή, λογισμικό, και «χακάρει αδυσώπητα» όπως αναφέρει και η ίδια.

Κοινό σημείο λοιπόν στις δυο αυτές επιτυχημένες παραγωγές, είναι η Τόνια Μαράκη.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tonia Maraki (@tonia_maraki)

Το Maestro, η Γιάννα και το Netflix

«Χάρηκα και συγκινήθηκα πολύ όταν έμαθα ότι το Maestro θα προβληθεί στο Netflix. Γενικά θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μπήκε μια ελληνική δουλειά στην παγκοσμίου φήμης πλατφόρμα, ποσό μάλλον μια δουλειά στην οποία συμμετέχω κι εγώ.»

«Νομίζω πως είναι βοηθητικό που ενσαρκώνω ένα κορίτσι του σήμερα καθότι μπορώ και κατανοώ καλύτερα τις προσλαμβάνουσες. Επίσης ανακαλύπτω έναν καινούριο κόσμο και μπορώ και αντιλαμβάνομαι πράγματα και συμπεριφορές του σήμερα καλύτερα, κι από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Με τη Γιάννα αυτό που μας ενώνει, είναι το κέφι της και η όρεξη της για ζωή. Άλλο ένα κοινό που βρίσκω είναι η τάση που έχει να καμουφλάρει τα πράγματα που την στενοχωρούν. Ωστόσο μας χωρίζουν πολλά πράγματα… Αλλά αν θα έπρεπε να μείνω σε κάποιο, αυτό θα ήταν η μόνιμη ενασχόληση της με το κινητό και τα social media.»

To Έτερος Εγώ

«Το Έτερος Εγώ είναι μια σειρά που πρέπει να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Γενικά θεωρώ πως πρέπει να βγαίνουν ελληνικές δουλειές «έξω», οι οποίες μάλιστα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από παραγωγές του εξωτερικού. Το αντίθετο θα έλεγα. Όσο για το ρόλο μου… χακάρω αδυσώπητα!»

Ποια είναι όμως στην καθημερινότητα της η Τόνια Μαράκη; Γεμάτη χιούμορ και θετική αύρα, με μια έντονη προσωπικότητα, η Τόνια απαντάει σε υποθετικά (και μη) ερωτήματα, για να την γνωρίσουμε καλύτερα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tonia Maraki (@tonia_maraki)

Αν δεν ήταν ηθοποιός…

«Θα ήθελα να ήμουν η νεράιδα των δοντιών, αλλά δεν ξέρω τι ένσημα κολλάνε σε αυτές τις περιπτώσεις…»

Αν έχει μια κουραστική μέρα γεμάτη υποχρεώσεις…

«Δεν ακολουθώ καμία ρουτίνα που να με βοηθάει να βγάλω την ημέρα εις πέρας. Νομίζω μάλιστα ότι κοιμάμαι και τρώω λιγότερο απ’ ότι φροντίζω να κάνω στην καθημερινότητα μου. Μετά το γύρισμα όμως εφόσον μου το επιτρέπει το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας προτιμώ να βγω και να πιω ένα ποτό και να χαλαρώσω»

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tonia Maraki (@tonia_maraki)

Αν πρέπει να επιλέξει μια σειρά για να χαλαρώσει …

Μια σειρά από όμορφες δραστηριότητες. Πέραν αυτού, όσο αηδιαστικά γραφική και να ακουστώ βλέπω ξανά και ξανά «Φιλαράκια», τα οποία δεν πρόκειται να βαρεθώ ποτέ και δεν πρόκειται πότε να σταματήσω να γελάω σαν ηλίθια με τα αστεία. Α! Και πάντα θα ζηλεύω που δεν παίζω κι εγώ!

Αν ανυπομονεί για το μέλλον…

Αν το μέλλον μου είναι ευοίωνο φυσικά και ανυπομονώ. Σε αντίθετη περίπτωση θα ήθελα να παγώσουμε το χρόνο στο τώρα και να μη λάβω τα κακά μαντάτα.

#RuleBreakers … εσένα τι θα σε έκανε να σπάσεις τους κανόνες του σήμερα;

Πολλά πράγματα με κάνουν να σπάω τους κανόνες μου μέσα στην ημέρα καθότι τους απεχθάνομαι…