Τον τελευταίο χρόνο, σχεδόν κάθε άνθρωπος στη Γη έχει πάθει εμμονή με την Marilyn Monroe ενώ πολλές celebrities δοκίμασαν να εμπνευστούν και να υιοθετήσουν το στυλ της- από την Kim Kardashian που φόρεσε και σχεδόν κατέστρεψε το iconic “Happy Birthday Mr President” φόρεμα, στη -σχεδόν ολόιδια- Ana de Armas που υποδύεται την Marilyn στην upcoming “Blonde” ταινία.

Τώρα, το TikTok έχει κατακλυστεί από ένα ακόμα στοιχείο από την persona της Marilyn Monroe και αυτό είναι το μακιγιάζ της. 

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marilyn Monroe (@marilynmonroe)

Ενώ λοιπόν τα sleepy eyes της έμοιαζαν να έχουν μακριές και γυριστές βλεφαρίδες από φυσικού της, φαίνεται πως χρησιμοποιούσε στην πραγματικότητα ένα συναρπαστικό trick μακιγιάζ για να δώσει την ψευδαίσθηση πως οι βλεφαρίδες της έχουν ακόμα μεγαλύτερο μήκος και όγκο. Και για να ασχολούμαστε μετά από τόσα χρόνια με αυτό και να θέλουμε να το υιοθετήσουμε κι εμείς, σημαίνει πως το έκανε πολύ καλά.

Φυσικά οι χρήστες του TikTok βρήκαν γρήγορα τον τρόπο να το μιμηθούν και να το πετύχουν όπως η Monroe, βάζοντας το στην beauty ρουτίνα τους, ενώ κάποιες το πέτυχαν σχεδόν πανομοιότυπα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marilyn Monroe (@marilynmonroe)

Για να το πετύχεις αυτό θα χρειαστείς πέρα από σωστή ενυδάτωση και βάση, να αφήσεις ήσυχο και σχετικά φυσικό το μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο και να επικεντρώσεις στο βλέμμα το μακιγιάζ συνολικά, ενώ μια ουδέτερη σκιά ή μολύβι σε γήινες αποχρώσεις, σε κρεμώδη και απαλή υφή είναι αρκετά για το γενικότερο χρώμα στα μάτια. Μην ξεγελαστείς και προσπαθήσεις να αλλάξεις το σχήμα των ματιών σου καθώς θα είναι πολύ φανερό ότι έχεις επέμβει, ενώ δε θα είναι καθόλου φυσικό το αποτέλεσμα.

Όταν ξεκινήσεις την εφαρμογή του χρώματος για το σχήμα, δώσε μια ελαφριά κλίση προς το σχήμα που έχουν ήδη τα μάτια σου, ίσα για να τα τονίσεις λίγο περισσότερο, ενώ το eyeliner σε συνδυασμό με τις ψεύτικες βλεφαρίδες, καλό είναι να εφαρμόζονται από το μέσο του ματιού και έξω για να μη γίνεται υπερβολικό.

Σύμφωνα με τη ρουτίνα της Marilyn, μετά, έβαζε μια στρώση από λευκό μολύβι στην εσωτερική γραμμή των ματιών της για να δείχνουν πιο ξεκούραστα, μεγάλα και φωτεινά, αλλά και ροζ για να τονίσει ακόμα περισσότερο την λευκότητα των ματιών της. Μια καλή στρώση από mascara είναι αρκετή για να ολοκληρώσει και να σου δώσει και εσένα τα σαγηνευτικά μάτια της Marilyn Monroe.

Για να το δοκιμάσεις κι εσύ, μπορείς να το τολμήσεις χρησιμοποιώντας προϊόντα όπως αυτά:

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUST+CREAM (@dustandcream)