Ναι. Υπάρχει ένα ζώδιο με το οποίο καλό θα ήταν να μη βγεις ραντεβού. Ή αν το έχεις ήδη κλείσει, καλύτερα να το ακυρώσεις.

Κριός: μη βγεις με Λέοντα

Θα υπάρχουν τόσες φλόγες ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς που αυτό το ραντεβού πολύ γρήγορα θα καταλήξει ή σε παθιασμένο σεξ ή σε πολύ loud καβγά. Αν επιλέξουν να είναι φίλοι, θα κάνουν ένα πολύ δυναμικό ντούο. Αλλά ο μόνος λόγος να γυρίσουν σπίτι μαζί είναι για να το κάψουν.

Ταύρος: μη βγεις με Λέοντα

Ένας Ταύρος βλέπει τον σύντροφό του σαν έπαθλο. Αυτό είναι κάτι που ένα Λιοντάρι απολαμβάνει. Ωστόσο, η λάμψη του θα θαφτεί κάτω από την κτητικότητα του Ταύρου. Ο Λέων θα βαρεθεί, αλλά θα νιώσει πάρα πολύ άσχημα να αφήσει έναν σύντροφο τόσο αφοσιωμένο. Έτσι, θα δώσει τα πάντα σε αυτή τη σχέση. Ακόμα και αν ξέρει ότι θα είναι πολύ πιο χαρούμενο αν φύγει. Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το σωστό πράγμα να κάνεις σε αυτή τη σχέση, Ταύρε, είναι να μη ζητήσεις έναν Λέοντα σε ραντεβού.

Δίδυμοι: όχι με Σκορπιό

Ο Σκορπιός αντιμετωπίζει τα πάντα συναισθηματικά σε μια σχέση. Το ζώδιο που μπορεί να κρατήσει μυστικά περισσότερο από κάθε άλλο, θα απογοητευτεί όταν ο Δίδυμος αρχίζει να μοιράζεται όλες τις λεπτομέρειες για τη σχέση τους από εδώ και από εκεί. Αν θέλεις να κρατήσεις έναν Σκορπιό, Δίδυμε, θα πρέπει να μάθεις να είσαι έμπιστος. Ωστόσο, το στρες που θα σου προκαλεί το να προσπαθείς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό, είναι ακριβώς αυτό που θα διαλύσει τη σχέση αυτή.

Καρκίνος: μη βγεις ραντεβού με Κριό

Η επικοινωνία θα χωρίσει αυτά τα δύο ζώδια. Ο Κριός έχει την τάση να λέει την αλήθεια με ωμότητα. Αυτό θα σπάσει τα νεύρα του Καρκίνου. Ο Καρκίνος από την άλλη θα μπερδέψει τον Κριό με τις συναισθηματικές του εκρήξεις. Σε μια φιλία, ο Καρκίνος μπορεί να μάθει στον Κριό τη συναισθηματική νοημοσύνη, όσο ο Κριός μαθαίνει σε εκείνον πώς να γίνει πιο ανθεκτικός στις δυσκολίες. Αυτά τα μαθήματα, όμως, δεν δίνονται εύκολα μέσω των ερωτικών σχέσεων.

Λέων: όχι με Υδροχόο

Ο Λέων απαιτεί πολλά από τις σχέσεις του. Θα τρέχει συνέχεια στον Υδροχόο για συμβουλές. Για τα πάντα. Ωστόσο, επειδή είναι πολύ περήφανος, θα αρνείται συνεχώς την όποια επιρροή μπορεί να έχει πάνω του ο Υδροχόος και θα μένει πεισματικά κολλημένος στη δική του άποψη. Αυτό θα κουράσει τον Υδροχόο και θα τον κάνει να μετανιώσει για όλη τη δουλειά που έχει κάνει για αυτή τη σχέση. Έτσι, πριν περάσει αρκετός καιρός, θα κάνει ghosting στο Λιοντάρι και θα το αφήσει να αναρωτιέται τι μπορεί να πήγε λάθος.

Παρθένος: μη βγεις με Αιγόκερω

Και στα δύο αυτά ζώδια της γης αρέσει η πρακτικότητα και τα γερά θεμέλια. Αλλά δεν θα υπάρχει αρκετή σεξουαλική χημεία μεταξύ τους. Θα τα πήγαιναν καλύτερα ως συνεργάτες, παρά ως σύντροφοι. Εκτός αν η ιδέα τους για τη διασκέδαση είναι το να συναρμολογούν βιβλιοθήκες.

Ζυγός: όχι με Καρκίνο

Στον Ζυγό αρέσουν τα χαλαρά πράγματα. Αυτό τον κάνει πολύ… φλου για τον Καρκίνο. Ο Καρκίνος θα πιέζει τον Ζυγό και ο Ζυγός θα προσπαθεί να παρηγορήσει τον Καρκίνο χωρίς να καταλαβαίνει πραγματικά τι μπορεί να κάνει λάθος. Ποιος θα φύγει πρώτος; Ο Ζυγός.

Σκορπιός: μη βγεις ραντεβού με Ιχθύ

Ο Σκορπιός προτιμάει το βάθος και ο Ιχθύς την επιφάνεια. Ο Ιχθύς θα νιώθει ότι ο Σκορπιός είναι πολύ απειλητικός, ενώ ο Σκορπιός θα έχει συνέχεια την αίσθηση ότι ο Ιχθύς χτίζει παρασκήνιο. Και αυτό θα τον κάνει καχύποπτο. Αν αυτά τα δύο ζώδια δεν καταλάβουν ότι έχουν περισσότερες ομοιότητες παρά διαφορές, δεν θα εμπιστευτούν ποτέ το ένα το άλλο.

Τοξότης: όχι με Παρθένο

Αυτή η σχέση θα μπορούσε να είναι fun. Αλλά συνήθως παίρνει πολύ χρόνο σε έναν Τοξότη να κάνει έναν Παρθένο να χαλαρώσει. Ο μποέμ του ζωδιακού θα γίνει ανυπόμονος με την ανάγκη του Παρθένου να ξοδεύει ώρες ολόκληρες κάθε βράδυ για τη skincare routine του. Ο Τοξότης θα χωρίσει τον Παρθένο αφού τον βγάλει ραντεβού, με ήδη κανονισμένα σχέδια να πάει να παρτάρει με φίλους μετά. Αυτά τα δύο ζώδια θα πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους ταιριάζουν περισσότερο εκεί έξω.

Αιγόκερως: όχι με Ζυγό

Ο Αιγόκερως θα γουστάρει τον Κριό, μόνο μέχρι να εντοπίσει την σπάταλη προσέγγισή του στα χρήματα. Ο Αιγόκερως θέλει να σχεδιάζει το μέλλον του. Ο Ζυγός θέλει να πηγαίνει από πάρτυ σε πάρτυ και να αφήσει τις δύσκολες συζητήσεις για κάποια στιγμή που θα τον βολεύει περισσότερο.

Υδροχόος: μη βγεις με Ταύρο

Ο Υδροχόος είναι στα καλύτερά του όταν είναι ανεξάρτητος. Αλλά ο Ταύρος φέρεται στους συντρόφους του σαν να είναι βραβεία. Και τα βραβεία του τα κρατάει κοντά του. Ο Υδροχόος θα νιώθει περιορισμένος και όσο θα προσπαθεί να απομακρύνει τον Ταύρο, τόσο πιο κοντά θα έρχεται εκείνος. Η σχέση θα τελειώσει όταν ο Υδροχόος θα πει κάτι που θα κάνει τον Ταύρο να του κρατάει κακία για χρόνια.

Ιχθύς: μη βγεις ραντεβού με Καρκίνο

Για τον Ιχθύ η αρμονία έχει μεγάλη αξία. ΟΚ, και για τον Δίδυμο. Μόνο μέχρι αυτά τα διαολεμένα δίδυμα αρχίζουν να μιλούν στο κεφάλι του και δημιουργήσουν χάος. Ο Δίδυμος χρειάζεται έναν σύντροφο που να μπορεί να σεβαστεί τη δυαδικότητά του. Ο Ιχθύς από την άλλη θέλει έναν υποστηρικτή του ονείρου του για αιώνια ειρήνη. Αν αυτά τα δύο ζώδια καταφέρουν να είναι απόλυτα ειλικρινή μεταξύ τους, η σχέση μπορεί να δουλέψει. Αλλά πρώτα, θα πρέπει να σταματήσουν να βάζουν το ένα το άλλο στο στόχαστρο. Και αυτό δεν θα γίνει.βίδα

Δες ακόμα:

Τι ακριβώς ψάχνεις σε έναν σύντροφο σύμφωνα με το ζώδιό σου

Τι είναι αυτό που σε κάνει τοξικό φίλο σύμφωνα με το ζώδιό σου


featured image: Seelenflügel