Τι ακριβώς ψάχνεις σε έναν σύντροφο σύμφωνα με το ζώδιό σου

Τι ακριβώς ψάχνεις σε έναν σύντροφο σύμφωνα με το ζώδιό σου

Είτε είναι σωστός είτε λάθος, τουλάχιστον μπορείς να κατηγορείς την ημερομηνία γέννησής σου

Όλοι έχουμε έναν ιδανικό σύντροφο στο μυαλό μας. Δυστυχώς, δε μπορούμε να το ελέγξουμε. Μας ελκύουν συγκεκριμένες προσωπικότητες, χαρακτηριστικά και χειρονομίες. Οπότε, όταν κάποιος διαθέτει αυτές τις ποιότητες ή κάνει αυτές τις κινήσεις, η έλξη είναι αναπόφευκτη. Αυτό είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα στο dating: ψάχνουμε κάποιον με τον οποίο θέλουμε να νιώσουμε μια βαθιά σύνδεση, είτε είμαστε ανεξάρτητες είτε όχι.

Για αυτό, τα ζώδια δίνουν μια εικόνα της προσωπικότητάς μας. Βάσει αυτής της προσωπικότητας, μπορούμε να πάρουμε και μια εικόνα των πιθανών συντρόφων μας. Η αστρολογία δίνει απαντήσεις για το τι ακριβώς αναζητούμε σε μια σχέση και γιατί νιώθουμε έλξη για συγκεκριμένους ανθρώπους.

Κριός

Για τους Κριούς έχουν αξία η αυτοπεποίθηση και η ανεξαρτησία. Αναζητούν την ισότητα σε μια σχέση, οπότε θέλουν έναν εξίσου ανεξάρτητο και σίγουρο σύντροφο, που είναι ικανός να φροντίσει τον εαυτό του όταν εκείνοι δε μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό.

Ταύρος

Στον Ταύρο αρέσει το φλερτ και ο ερωτισμός. Οπότε η προσπάθεια να τον γοητεύσεις ή να τον κάνεις να νιώθει ιδιαίτερος, είναι πολύ σημαντική. Χρειάζεται χρόνος και κόπος για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός Ταύρου. Όταν όμως αυτό συμβεί, η υπομονή σου και η προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν, αφού οι Ταύροι είναι οι πιο αφοσιωμένοι και πιστοί σύντροφοι.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ελεύθεροι, ελεύθερα πνεύματα που τους αρέσει να μιλούν και να επικοινωνούν. Έλκονται από ρομαντικές και "περιπετειώδεις" κινήσεις. Όπως επίσης και από την ικανότητα κάποιου να ακούει και να συμμερίζεται την ενέργεια και τον ενθουσιασμό ενός Διδύμου σε μια συζήτηση.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι πιστοί και λιγότερο ανεξάρτητοι από άλλους. Επίσης, τους παίρνει αρκετό χρόνο μέχρι να εμπιστευτούν εντελώς έναν άλλο άνθρωπο. Όταν το κάνουν, αυτό το άτομο έχει την πλήρη πίστη και αφοσίωσή τους. Ο ιδανικός σύντροφος για αυτούς είναι κάποιος που μπορεί να τους προσφέρει ακριβώς την ίδια πίστη, αλλά και κάποιον στον οποίο μπορούν να βασιστούν.

Λέων

Το πιο σίγουρο αλλά και κάπως εγωιστικό ζώδιο. Οι Λέοντες απολαμβάνουν την προσοχή και τον θαυμασμό που τους δίνονται. Έλκονται από κάποιον που θα τους δώσει αυτήν ακριβώς την προσοχή και τον θαυμασμό που αποζητούν και θα ανταμείψουν αυτό το άτομο με την ίδια ακριβώς συμπεριφορά.

Παρθένος

Το πιο έξυπνο και αναλυτικό ζώδιο, οι Παρθένοι, ψάχνουν έναν σύντροφο που μπορεί αν ταιριάξει στην εξυπνάδα και τη λογική τους. Αν μπορείς να συντηρήσεις μια ωραία, intellectual συζήτηση με έναν Παρθένο, του επιτρέπεις να βγει σιγά σιγά από το καβούκι του και να ανοιχτεί.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι η επιτομή της χάρης και της φιλοξενίας και αγαπούν τους ανθρώπους που μπορούν να γίνουν κάπως υπερφίαλοι. Έτσι, ψάχνουν κάποιον που να τους φέρεται με την ίδια χάρη και το ίδιο class με το οποίο φέρονται και εκείνοι. Ίσως και λίγο παραπάνω.

Σκορπιός

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτα και την έλξη, οι Σκορπιοί δεν παίζουν. Αγαπούν με πάθος και ζηλεύουν υπερβολικά. Αυτό που ψάχνουν είναι έναν άνθρωπο που να μπορούν να εμπιστευτούν, ο οποίος θα είναι εξίσου παθιασμένος για εκείνους.

Τοξότης

Παρόλο που οι Τοξότες είναι εξαιρετικά ανεξάρτητοι, όταν αποφασίσουν να ασχοληθούν με κάτι, μένουν σταθεροί σε αυτό. Σπάνια αφοσιώνονται σε έναν άνθρωπο, οπότε όταν το κάνουν αναζητούν την ίδια ακριβώς αφοσίωση από τον άλλο. Καθώς και λίγη περιπέτεια.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι ανεξάρτητοι και φιλόδοξοι. Αναζητούν έναν σύντροφο που να είναι εξίσου παθιασμένος και φιλόδοξος, αφού οι ίδιοι "μεθούν" στην ιδέα της επιτυχίας. Αυτό τους επιτρέπει να απολαύσουν τις επιτυχίες του συντρόφου τους. Είναι απαραίτητο το να νιώθει και ο σύντροφός τους το ίδιο για εκείνους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι ελεύθερα πνεύματα, ίσως περισσότερο και από τους Διδύμους. Αγαπούν την περιπέτεια και τον αυθορμητισμό. Ψάχνουν, έτσι, έναν σύντροφο που μπορεί να τους προσφέρει και να ζήσει μαζί τους αυτές τις αυθόρμητες περιπέτειες.

Ιχθύες

Από τα ζώδια που ζουν για να ονειροπολούν, οι Ιχθύς είναι ανέλπιδα ρομαντικοί. Ονειρεύονται συνεχώς το ιδανικό love story. Όποιος μπορεί να ικανοποιήσει αυτές τους τις φαντασιώσεις, μπορεί να κερδίσει την καρδιά τους.

Δες ακόμα:

3 tips που σίγουρα χρειάζεσαι αν ο σύντροφός σου είναι Σκορπιός

Η μόνη relationship συμβουλή που χρειάζεσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να πεις σε κάθε ζώδιο


Featured image: Unsplash| freestocks.org Πηγή: YourTango

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.