Όταν το Architectural Digest μας έδωσε μια γεύση από το σπίτι της Miley Cyrus, κανείς δεν παραξενεύτηκε ιδιαίτερα από το στυλ της εσωτερική διακόσμησης. Ήταν όσο ροκ όσο το φανταζόμασταν. Σχεδιασμένο από τη μαμά της Miley, Tish, και τον συνεργάτη της Mat Sanders, το σπίτι της στη Νότια Καλιφόρνια περιλαμβάνει έξι υπνοδωμάτια, επτά μπάνια και είναι γεμάτο ζωντάνια και ενέργεια, ακριβώς όπως και η ιδιοκτήτριά του.

Μπορεί κάποια από τα στοιχεία της διακόσμησης να σου φαίνονται εξεζητημένα ή υπερβολικά. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να επιλέξεις μόνο αυτά τα στοιχεία που ταιριάζουν στο δικό σου σπίτι. 

«Αυτό που θέλω όταν μπαίνω στο σπίτι κάποιου», είπε η Tish στο Architectural Digest, «είναι να ξέρω ποιος ζει εκεί, ποια είναι η προσωπικότητά του, τι αγαπάει. Γνωρίζω τη Miley τόσο καλά, και είμαστε τόσο κοντά, οπότε ήμουν πραγματικά σε θέση να το κάνω αυτό.» Και εάν κρίνουμε από την εσωτερική διακόσμηση σίγουρα το κατάφερε.

Μπορεί η λεοπάρ ταπετσαρία της Miley να μην είναι κοντά στη δική σου αισθητική αλλά, εάν θες και εσύ ένα πιο rock & roll στιλ μπορείς απλά να προσθέσεις βελούδινες πολυθρόνες και -γιατί όχι- νέον φώτα. Λίγο 90’s αλλά πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Οι σκούροι τοίχοι, το μεταλλικό αρτ ντεκό κρεβάτι και το animal pint προσδίδουν σίγουρα μια πιο dark πινελιά στην κρεβατοκάμαρα. Και για λίγο νομίσαμε πως βλέπουμε το υπνοδωμάτιο του Hugh Hefner!

Η πολυθρόνα σε ροζ, μωβ και μπλε δίνει μια πιο παιχνιδιάρικη και χαρούμενη αίσθηση στο κατά τα άλλα σκοτεινό σαλόνι της.