Αν νόμιζες πως είχες ξεμπερδέψει με τα 80s το mullet θα σε διαψεύσει επιστρέφοντας ως hair trend

Αν νόμιζες πως είχες ξεμπερδέψει με τα 80s το mullet σε διαψεύδει επιστρέφοντας ως hair trend

Οι εναλλαγές στις τάσεις της ομορφιάς κάθε φορά μας εκπλήσσουν. Όποτε πιστεύεις ότι δεν έχεις να δεις κάτι διαφορετικό, ένα trend από το παρελθόν παρουσιάζεται για να σε διαψεύσει. Αυτή τη φορά πρόκειται για το mullet. Ένα haircut από τη δεκαετία του 80’s, που όπως δείχνουν τα πράγματα θα το συναντήσουμε πολύ μέσα στην επόμενη χρονιά.

View this post on Instagram

tie-dye tide pod tadpole baby.

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Το mullet το γνωρίσαμε αρχικά από τους pop stars εκείνης της εποχής. Ο David Bowie, ο Billy Ray Cyrus και η Cher ήταν μόνο μερικοί από αυτούς που το υποστήριζαν. Αποτελεί ένα από τα πιο εκκεντρικά και ιδιαίτερα κουρέματα που υπάρχουν, καθώς τα μαλλιά είναι κοντά στο πλάι και πιο μακριά στο πίσω μέρος. Και ενώ θεωρούσαμε ότι είναι κάτι που μάλλον δεν θα ξαναδούμε, οι celebrity hairstylists έχουν άλλη άποψη.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, το 2020 είναι η χρονιά των πειραματισμών. Και στο κομμάτι αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αναλαμπές στο παρελθόν. Το συγκεκριμένο look βασίζεται στην τόλμη και στον δυναμισμό. Σε μια εποχή που οι γυναίκες νιώθουν πιο ελεύθερες και έχουν την τάση να εκφράζονται περισσότερο, είναι σαν μια αναγέννηση και επιτομή του female empowerment.

Οι πιο σύγχρονες εκδοχές του mullet το θέλουν να δείχνει όσο πιο cool γίνεται. Χωρίς μεγάλους όγκους και με διακριτικά κοψίματα και φιλάρισμα, μπορείς να το προσαρμόσεις στο ύφος που σου ταιριάζει περισσότερο. Ήδη μεγάλοι οίκοι μόδας όπως ο Valentino και stars όπως η Miley Cyrus, η Halsey,η Billie Eilish και η Zendaya, έχουν ξεκινήσει να το υιοθετούν.

View this post on Instagram

✨✨✨

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Το θετικό είναι ότι μπορείς να το υποστηρίξεις, οποιοδήποτε τύπο μαλλιών κι αν έχεις. Αν προτιμάς την πιο θηλυκή εκδοχή του, μπορείς απλά να τονίσεις τα πλαϊνά των μαλλιών σου αφήνοντας τα πιο μακρυά από τα υπόλοιπα.

Featured photo: moosegazette.net
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.