Η Mother Monster είναι ερωτευμένη. Η Lady Gaga ανέβασε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram χθες, στην οποία κάθεται στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου. Όχι, δεν πρόκειται για τον Bradley Cooper, αλλά για τον Michael Polansky.

 
View this post on Instagram
 

We had so much fun in Miami. Love to all my little monsters and fans, you’re the best! ❤️

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Ο Michael Polansky είναι απόφοιτος του Harvard και CEO στην Parker Group, την οποία ίδρυσε ο co-founder του Facebook, Sean Parker. Στην ίδια εταιρεία, ο Polansky τρέχει και το Parker’s Institute for Cancer Immunotherapy, προσπαθώντας να βοηθήσει την έρευνα για τον καρκίνο να κάνει σημαντικά βήματα. Αντικειμενικά, φαίνεται να είναι ένας έξυπνος άντρας, κατάλληλος για τη Gaga.

Ο Polansky και η Lady Gaga φαίνεται να είναι μαζί εδώ και κάποιο διάστημα. Ο φακός τους απαθανάτισε για πρώτη φορά μαζί την Πρωτοχρονιά στο Las Vegas. Οι δυο τους λέγεται πως είχαν γνωριστεί για πρώτη φορά σε κάποιο event της Parker Group πριν αρκετό καιρό.

Η σχέση τους έγινε περισσότερο δημόσια το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σε μια φωτογραφία στο σπίτι της Gaga στο Las Vegas. Το ζευγάρι πήγε μαζί και στο Super Bowl, μαζί με τον Jeff Ross και την αδερφή της Lady Gaga, Natali.

featured image: PureWow