Το Meet Market βρίσκεται στα νότια για πρώτη φορά και φιλοξενείται στην Blender Gallery για ένα δυναμικό τριήμερο, απο την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 15.10.17.

Eίναι η πρώτη φορά και είμαστε τρομερά ενθουσιασμένοι για αυτό το τριήμερο στη Γλυφάδα! Το Meet Market για εμάς είναι μια γιορτή πρωτοπορίας με την μορφή μετακινούμενης αγοράς. Θέλουμε, λοιπόν, να μεταφέρουμε αυτή την “ενέργεια” και να συστηθούμε στο κοινό των νοτίων προαστίων!” περιγράφει η Μαρίνα Σακελλαρίου, υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της διοργάνωσης.

Το Μeet Market είναι μια διοργάνωση που έχει ως στόχο την προβολή, την προώθηση και την υποστήριξη της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής και των ανεξάρτητων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και την δημιουργία μιας εναλλακτικής πλατφόρμας έκφρασης και επικοινωνίας.

”Ο στόχος του Meet Μarket όλα αυτά τα χρόνια, από τον Δεκέμβρη του 2007 που ξεκίνησε, μένει σταθερός. Mάθαμε πολλά πράγματα με το πέρασμα των χρόνων. Διατηρούμε τον αυθορμητισμό της αρχής αλλά πλέον έχει προστεθεί η εμπειρία και ο επαγγελματισμός. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα brand που προσπαθούμε συνεχώς να εξελίσσουμε, η ομάδα μας μεγάλωσε, το site μας πήρε άλλη μορφή, γίναμε λίγο περισσότερο γνωστοί στο κοινό…και φυσικά αυτή τη στιγμή έχουμε ένα δίκτυο με παραπάνω από 300 καλλιτέχνες. Έχουμε γνωρίσει πολλούς χώρους, ενδιαφέροντες ανθρώπους και συνεργάτες. Φυσικά η ουσία παραμένει η ίδια!  Αυτό που προσπαθούμε και θέλουμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια είναι να στηρίζουμε τους νέους καλλιτέχνες και δημιουργούς και να τους δίνουμε μια πλατφόρμα μέσα από την διοργάνωση για να προβάλλουν την επιχείρησή τους. Eπιθυμία μας, από την αρχή, είναι να παρουσιάσουμε όλες αυτές τις καινοτόμες και εντυπωσιακές ιδέες που έρχονται σε εμάς, σε έναν κοινό τόπο συνάντησης και να στηρίξουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα που πραγματικά, είναι γεμάτη δημιουργικότητα. Με παραπάνω απο 40 περίπτερα δημιουργικών, τοπικών και ανεξάρτητων ελληνικών μικροεπιχειρήσεων αναλαμβάνουμε να γεμίσουμε τον εκθεσιακό χώρο της gallery και την υπέροχη αυλή της.”

Πρόκειται για ένα οπτικό-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro ρούχα και έπιπλα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια με μότο το “Keep it Local – Keep it Greek”.

”Θα ξεκινήσουμε την Παρασκευή 13/10 δίνοντας την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται με ένα Opening Party, σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Pepper 96,6 και το ραδιοφωνικό παραγωγό Δημήτρη Λεμoνίδη στα decks. Σιγουρευτείτε οτι θα περάσετε για ένα after office signature cocktail επιμελημένα απο τους συνεργάτες μας – τους Spirits Rituals! Επίσης, η Κυριακή θα είναι αφιερωμένη στους μικρούς φίλους του Meet Market με διαδραστικά παιχνίδια και workshops από τις 14.00 το μεσημέρι έως τις 20.00. ”

%ce%bc%ce%bc

Διεύθυνση: Ζησιμοπούλου 4, Γλυφάδα – 16674 Τηλέφωνο: (+30) 213 0280597

Friday night Opening Party from 18:00 – 00:00

Saturday from 13:00 – 00:00 // Sunday from 13:00 – 22:00