Η Saoirse Ronan είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς. Πέρα από την καταπληκτική ερμηνεία της στην ταινία Lady Bird, η Ronan είναι γνωστή και για τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Elle, η make up artist της ηθοποιού τόνισε πως η Ronan δεν είναι από τα κορίτσια που αγαπούν το έντονο insta-glam. Η ίδια προτιμά να χρησιμοποιεί τη φυσικότητα του προσώπου της ως βάση χωρίς να υπερβάλει με το foundation και το contouring.

Στην εμφάνισή της  στα πρόσφατα βραβεία BAFTA , η νεαρή ηθοποιός έλαμψε με το φυσικό της look. Η make up artist , Karen Adler, απέφυγε το contouring, χρησιμοποιώντας ένα πολύ light foundation και highlighter στα ζυγωματικά. Επίσης, επέλεξε να τονίσει τα πράσινα μάτια της με έναν συνδυασμό rose και burgundy σκιάς. Last but not least, χρησιμοποίησε το ίδιο προϊόν για τα «μήλα» και τα χείλη, ώστε να δώσει έμφαση στη φυσικότητά τους αλλά και να προσδώσει έναν τόνο υγείας στο πρόσωπό της.

Source: tomandlorenzo.com
Source: tomandlorenzo.com

Η Saoirse λοιπόν είναι το παράδειγμα για κάθε νεαρό κορίτσι που θέλει να διατηρήσει στο μακιγιάζ το natural του προσώπου του. Αν επιθυμείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της, δοκίμασε το highlighter που σου ταιριάζει και «χτίσε» το look σου χωρίς το υπερβολικό contouring.

featured image: belfasttelegraph.co.uk