Το “To All the Boys I Loved Before” ή αλλιώς “η ταινία που συζητήθηκε περισσότερο τους τελευταίους μήνες” επιστρέφει και επισήμως με τη δεύτερη ταινία της τριλογίας.

Η πρωτότυπη ταινία του Netflix είναι πραγματικά μοναδική, ξεκινώντας από το ειδύλλιο του Peter και της Lara Jean. Καταλήγει στα στοιχεία μιας ρομαντικής κομεντί που θυμίζει τη δεκαετία του ’80-’90. Μετά την επιτυχία της πρώτης ταινίας, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Ορίστε όλα όσα πρέπει να ξέρεις γι’ αυτήν.

Δεν θα αργήσει να έρθει.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η δεύτερη ταινία με τίτλο “P.S. I Still Love You” βρίσκεται σε εξέλιξη. Αποτελεί προτεραιότητα τόσο για το Netflix όσο και για την Paramount Pictures. Υπάρχουν δηλαδή σοβαρές πιθανότητες να δούμε τον Noah Centineo στην μεγάλη οθόνη… Πόσα ακόμα να αντέξουμε;

Υπάρχουν δυο βιβλία ακόμα!

Τα βιβλία της Jenny Han ήταν εξ αρχής τριλογία. Ξεκινώντας με το “To All the Boys I Loved Before”, συνεχίζοντας με το “P.S. I Still Love You” και κάνοντας επίλογο με το “Always and Forever, Lara Jean”. Έτσι, αν θέλεις οπωσδήποτε να μάθεις τι γίνεται στη συνέχεια, μπορείς να το κάνεις με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο: με το διάβασμα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Στο Sex and the City 3 θα αποχαιρετούσαμε έναν πολύ βασικό χαρακτήρα

Στο “παιχνίδι” μπαίνει και ο John Ambrose

Αν είδες τις credit scenes στο τέλος της ταινίας, σίγουρα θα είχες ήδη μαντέψει ότι θα υπάρξει και δεύτερη ταινία, μιας και υπάρχει και άλλος ένας παραλήπτης: ο John Ambrose McClaren. Η συγγραφέας είχε δηλώσει πως ένας από τους λόγους που ήθελε να γίνει η δεύτερη ταινία ήταν για τον John Ambrose. “Υπάρχουν τόσα πράγματα στο δεύτερο βιβλίο που ήθελα να δω στην μεγάλη οθόνη. Το δεύτερο βιβλίο το έγραψα κυρίως γιατί ήθελα να υπάρξει κάποια εξέλιξη ανάμεσα στον John και την Lara Jean. Όπως αποδείχθηκε έγινε ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες των βιβλίων” είπε χαρακτηριστικά η συγγραφέας.

Τον John Ambrose θα υποδυθεί ο Jordan Burtchett.

Δεν θα είναι όλα “μέλι-γάλα”

Τώρα που μπαίνει στο παιχνίδι και ο John Ambrose, ξέρουμε πως τίποτα δεν θα είναι μέλι-γάλα. Πόσο μάλλον για τον Peter και την Lara Jean. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης ταινίας οι δυο πρωταγωνιστές πέρασαν τόσα μαζί που σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να δούμε την Lara Jean με κάποιον άλλον.

Τόσο το cast ήθελε να γίνει η δεύτερη ταινία όσο κι εμείς

Σε μια συνέντευξή της με το Teen Vogue, η Lana Condor ανέφερε ότι τόσο αυτή όσο και το υπόλοιπο cast ήθελε το sequel της ταινίας. “Σίγουρα εξαρτάται και από την αγάπη του κόσμου, από όσο ξέρω μέχρι τώρα τα πράγματα είναι σε έναν πολύ θετικό δρόμο. Θα δούμε. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να γίνει και η δεύτερη αλλά και η τρίτη ταινία.”

Υπήρξε αίτημα από το κοινό για τις επόμενες δυο ταινίες

Μια φαν της ταινίας μέσω Instagram δε δίστασε να ζητήσει από κάθε φαν εκεί έξω να υπογράψει σε μια ηλεκτρονική λίστα ώστε το Netflix να κάνει όσο το δυνατόν γοργότερα τις επόμενες δυο ταινίες. Ο στόχος είναι να μαζέψει 4.000 υπογραφές. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: υπάρχει και δεύτερο αίτημα στη συγκεκριμένη λίστα το οποίο δεν είναι άλλο από το να αντικατασταθεί ο ηθοποιός που παίζει τον Josh, δηλαδή ο Israel Broussard.

Όπως δηλώνουν οι φανς, ο ίδιος ο Israel έχει ανεβάσει διάφορα ρατσιστικά, ομοφοβικά και, το δίχως άλλο, προσβλητικά tweets τα οποία υπάρχουν παντού στο διαδίκτυο.

πηγή

featured photo: MASHA WEISBERG/NETFLIX