Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες στις μέρες μας είναι πολύ πιο εύκολο και «ανώδυνο» να ρωτήσουν για θέματα που άπτονται της ομορφιάς. Παρόλα αυτά, στο θέμα της αντρικής περιποίησης, υπάρχουν ορισμένα θέματα που ένας άντρας απλά ντρέπεται να ρωτήσει.

flipthelife.com

Παρακάτω συγκεντρώσαμε ορισμένα από τα πιο κοινά tips περιποίησης που οι άνδρες ντρέπονται να ρωτήσουν:

1. Ποια είναι τα βασικά έστω βήματα για να φροντίσω την επιδερμίδα μου;

Όπως ακριβώς και στις γυναίκες, το τρίπτυχο Κ.Τ.Ε. (καθαρισμός, τόνωση, ενυδάτωση) είναι το πιο απλό και αποτελεσματικό όπλο. Δε χρειάζονται πολλά και πολύπλοκα βήματα. Τα 3 αυτά απλά steps περιποίησης θα δώσουν το απαραίτητο boost περιποίησης και αυτοπεποίθησης.

2. Κυκλοφορώ πολύ στην πόλη. Τι πρέπει να προσέξω;

Όπως ακριβώς και για τις γυναίκες, η χρήση αντηλιακού είναι επιβεβλημένη. Ένα λεπτόρρευστο, διάφανο προϊόν είναι αυτό που χρειάζεται. Εναλλακτικά, για πολυάσχολα αγόρια, υπάρχει και η λύση της κρέμας με δείκτη Spf.

3. Προσοχή στα χείλη!

Τα χείλη είναι από τα πρώτα σημεία του σώματος που εμφανίζουν ξηρότητα και τείνουν να ξεφλουδίζουν. Δεδομένου μάλιστα ότι είναι πολύ πιθανό να μιλάμε για κάποιον καπνιστή, δε θα αργήσει η μέρα που οι πρώτες μόνιμες ρυτίδες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Η λύση στο θέμα της περιποίησής τους είναι μια και ακούει στο όνομα lip balm. Με μια υποτυπώδη χρήση κάθε βράδυ, τα αποτελέσματα θα είναι θεματικά.

4. Όχι σαπούνι για μαλλιά και σώμα!

Αποτελεί ένα διαχρονικό αστείο το θέμα αυτό. Όπως ακριβώς και γνωστό απορρυπαντικό πιάτων τα κάνει όλα και συμφέρει. Λοιπόν έφτασε η ώρα να μπει ένα τέρμα. Υπάρχουν στο εμπόριο προϊόντα για το σώμα σε ό,τι μυρωδιά επιθυμεί κανείς. Οι μυρωδιά πούδρας και καθαριότητας είναι νομίζω διαχρονική.

5. Καθαρή, ευχάριστη αναπνοή

Είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που προσέχουμε στο απέναντί μας, ανεξαρτήτως φύλου. Είναι βέβαια και από τα πιο δύσκολα να θίξεις και δυστυχώς οι άντρες είναι πιο αμελείς. Καλώς ή κακώς το θέμα της στοματικής υγιεινής παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε είδους σχέση. Ένα μεγάλο δώρο στον ίδιο το εαυτό μας είναι η επίσκεψη στον οδοντίατρο για έναν απλό έλεγχο. Ο τακτικός καθαρισμός των δοντιών είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία περιποίησης που αξίζει να επενδύσεις.


Featured imade: Cell Code