Ενώ το Game of Thrones είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας τις τελευταίες μέρες, η ανακοίνωση του νέου άλμπουμ ήρθε για να κλέψει λίγα λεπτά δημοσιότητας.

Το άλμπουμ του φινάλε της σειράς θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου με τον τίτλο For The Throne. Και είναι ήδη τόσο υποσχόμενο όσο και ο τίτλος του. Κυρίως γιατί η ΗΒΟ συνεργάστηκε για πρώτη φορά με μια μεγάλη δισκογραφική. Στην περίπτωση αυτή, με την Columbia Records. Επομένως, με τέτοια συνεργασία μπορούμε να περιμένουμε μόνο μεγάλα ονόματα να παρελαύνουν στην λίστα με τα τραγούδια του άλμπουμ. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει δύο τραγούδια από τον δίσκο. Το Kingdom of One από Maren Morris και το Nightshade από τους Lumineers. Να και κάτι που δεν περιμέναμε από Lumineers.

Αναμένονται όμως πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες από The Weeknd, A$AP Rocky, Mumford & Sons, James Arthur, Ellie Goulding, Travis Scott και πολλούς άλλους. Λες και ο τελευταίος κύκλος δεν μπορούσε να γίνει ακόμα πιο επικός. Και το έπος δεν σταματά εδώ. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε 11 διαφορετικές version βινυλίου. Οι 9 θα είναι σχεδιασμένοι ειδικά για κάθε έναν οίκο της σειράς, ένας αφιερωμένος στη φωτιά και τον πάγο, κι ένας κανονικός.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η σειρά εντυπωσιάζει με τα επιλεγμένα soundtrack της. Σε όλους τους προηγούμενους κύκλους είχαμε τρομερές μουσικές ειδικά προσαρμοσμένες για κάθε σκηνή. Τα περισσότερα μάλιστα ήταν υποψήφια ή κέρδισαν κάποια μουσικά βραβεία του εξωτερικού. Μέχρι και ο Ed Sheeran έκανε την εμφάνιση του ανάμεσα σε όλα αυτά, ωστόσο το τραγούδι του δεν συμπεριλήφθηκε στα άλμπουμ με τα soundtrack. Απ’ ότι φαίνεται οι δημιουργοί περίμεναν το τέλος για να κάνουν την έκπληξη με τα μεγάλα ονόματα μαζεμένα σε ένα άλμπουμ.

Κι όπως πολύ καλά ήδη ξέρουμε, οι ίδιοι δημιουργοί έχουν τη μανία να ταιριάζουν κάθε τραγούδι με μια συγκεκριμένη στιγμή. Έτσι μη τυχόν και σου ξεφύγει και αν τυχόν σε ρωτήσουν τι έπαιζε π.χ στην μάχη της παγωμένης λίμνης. Επομένως το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για τις επόμενες 10 μέρες είναι να περιμένουμε να ακούσουμε τον Weeknd σε μια επική μάχη. Λέμε εμείς τώρα.

Δες ακόμα:

Εντάξει μας άγχωσε λίγο η αντίδραση της Emilia Clarke στο τέλος του Game of Thrones


Featured Image: nme.com