Ξέρεις πώς η συνύπαρξη σε διακοπές -και γενικά- με περισσότερους από έναν διαφορετικούς ανθρώπους είναι μια αποστολή διόλου εύκολη. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για την παρέα του συντρόφου σου. Μόνο το άγχος αν θα σε «εγκρίνουν» είναι αρκετό.

Προφανώς και στην αρχή θα νιώθεις άβολα, αλλά αυτό θα αλλάξει γρήγορα αν γίνεις το πρόσωπο που θα ήθελες να γνωρίσεις και εσύ, ακολουθώντας τα παρακάτω tips.

Μην υπερβάλλεις με το άγχος

Το άγχος είναι απόλυτα φυσιολογικό, ειδικά αν νοιάζεσαι πολύ για τον σύντροφό σου και θέλεις να κάνεις καλή εντύπωση στην παρέα του. Μην προσπαθήσεις να το πολεμήσεις, αλλά μην το αφήσεις να αλλοιώσει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου.

Κέντρισε το ενδιαφέρον τους

Μπορεί να μαγειρέψεις, να αναλάβεις να φτιάξεις τα ποτά για ένα βράδυ που θα μείνετε στο ξενοδοχείο ή το σπίτι ή απλά να φέρεις ένα επιτραπέζιο μαζί σου. Σκοπός είναι να συγκεντρώσεις όλη την παρέα μαζί και να είσαι υπεύθυνη για την πιο διασκεδαστική -εδώ γίνεσαι φιλόδοξη- βραδιά των διακοπών τους.

Βοήθησε στην καθαριότητα

Δεν εννοούμε να προσπαθήσεις να το παίξεις καθαρή ή η «μαμά» της παρέας, απλά να είσαι ευγενική. Πράγμα που θα εκτιμηθεί από όλους αλλά κυρίως από τον σύντροφό σου.

Ασχολήσου με όλους το ίδιο

Πες ναι σε όλα, ή σχεδόν σε όλα. Δείξε την cool πλευρά σου και αποφάσισε ότι είσαι εκεί για να περάσεις καλά. Μην ξεχωρίσεις κάποιον, μη ζηλέψεις κάποιο κορίτσι της παρέας, σεβάσου ότι είναι φίλοι του αγοριού σου και τους αγαπάει. Κυρίως, όμως, μην ξεχνάς ότι είσαι σε διακοπές.

Κάνε ερωτήσεις

Μη γίνεις αδιάκριτη ρωτώντας λεπτομέρειες για τις ζωές των άλλων, αλλά αντί αυτού κάνε τους ερωτήσεις για τα ενδιαφέροντα, τις σπουδές ή γενικότερα πράγματα που θα σε κάνουν να τους γνωρίσεις καλύτερα σε ένα πρώτο στάδιο. Δεν είναι κακό, ούτε παράξενο. Ίσα-ίσα δείχνει φιλική διάθεση και προθυμία να «σπάσει» ο πάγος.

Δες ακόμα9 ψέματα της pop κουλτούρας για τον έρωτα
featured photo: STOCKSY / STUDIO FIRMA