Όταν ο Erin Cardillo και ο Richard Keith δημιουργούσαν το Life Sentence, ήθελαν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα, εάν λάβουμε υπόψιν μας ότι διαπραγματεύεται θέματα όπως η ζωή, ο καρκίνος και ο θάνατος. Μετά το τέλος της σειράς Pretty Little Liars, η Lucy Hale συνεργάζεται για μια ακόμη φορά με το κανάλι CW σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, ως Stella Abbott.

Η Stella έχει διαγνωσθεί με καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο και ζει την κάθε μέρα της σαν να είναι η τελευταία. Κάπου εκεί, ζώντας το ρομάντζο της, παντρεύεται τον Wes, χωρίς οι δυο τους να ονειρεύονται ένα κοινό μέλλον και μετρώντας αντίστροφα της μέρες. Τα πάντα θα αλλάξουν, όμως, όταν οι γιατροί της αποκαλύπτουν πως έχει θεραπευτεί και θα γίνει καλά. Τότε η Stella βρίσκεται μπροστά σε ένα ακόμη τεράστιο εμπόδιο. Πρέπει να ανακαλύψει ξανά τον κόσμο της, να αναθεωρήσει τις επιλογές της και πλέον να είναι σε θέση να αποφασίζει μακροπρόθεσμα.

Μέσα από αρκετά συγκινητικές στιγμές, καθώς και άλλες τόσες άβολες, η νεαρή κοπέλα προσπαθεί να πει το δικό της συγγνώμη, καθώς νόμιζε πως θα πεθάνει. Μια δραματική κωμωδία, γεμάτη σοφά λόγια, ανθρώπους με υποκριτική ικανότητα με τους οποίους μπορείς να ταυτιστείς μέσα από την καθημερινότητά σου. Με κύριο άξονα το χιούμορ, σου πετάει όλες τις αλήθειες και πώς κάτι που μπορεί να σε βάλει σε μια κατάσταση άρνησης, την επόμενη στιγμή μπορεί να σου αλλάξει όλα τα δεδομένα και σε βγάλει έξω στον πραγματικό κόσμο, εκεί που κανένας δεν θα σε λυπηθεί για το πρόβλημά σου, ούτε θα σου στρώσει το κόκκινο χαλί. Η Stella προσπαθεί να επανέλθει και σου δίνει έμπνευση για να δεις λίγο καλύτερα τη ζωή, η οποία σίγουρα θα είναι πιο… κανονική.

https://youtu.be/mm_PjEbzb2Y

Μέσα από τα λάθος μονοπάτια, η ιστορία της Stella θα σε βάλει στο σωστό δρόμο.

Δες ακόμαΗ σειρά που δεν μπορείς να περιγράψεις χωρίς να περάσεις την κόκκινη γραμμή των spoilers
featured photo: Variety