Η Maddie (Inbar Lavi) είναι η κεντρική πρωταγωνίστρια της σειράς Imposters που τυχαία ανακάλυψα στην Cosmote TV ένα βαριεστημένο βράδυ. Θα τη ζηλέψεις για το εκπληκτικό κορμί της και θα την ψάξεις στο IMDB. Το θέμα μας όμως είναι ο ρόλος της: Η Maddie είναι επαγγελματίας στις εξαπατήσεις. Σε κάθε project υιοθετεί μια νέα εμφάνιση και κυρίως μία νέα προσωπικότητα και μαζί με τους δύο συνεργούς της γεμίζουν το ταμείο τους εις βάρος ερωτευμένων ανθρώπων.

Κάθε φορά η Maddie υποδύεται πολύ πετυχημένα τη φαντασίωση ή το ανεκπλήρωτο όνειρο του κάθε θύματος, φτάνει στον γάμο και μόλις έχει πρόσβαση στα οικονομικά του, αδειάζει τους λογαριασμούς και εξαφανίζεται. Mέχρι να τελειώσει ο πρώτος κύκλος, δύο γαμπροί και μία νύφη αναζητούν τη Maddie για να πάρουν εκδίκηση. Δε ξέρεις ποιος πραγματικά έχει ερωτευτεί ποιόν, ποιος υποδύεται και ποιος εξαπατά ποιον.

Η πραγματική γοητεία της σειράς είναι ότι ξεκινάς με τους προφανείς απατεώνες και μέχρι το τέλος της δεν ξέρεις ποιος τελικά κοροϊδεύει ποιον.

Δεν πρόκειται για μια έξυπνη, γρήγορη σειρά με απατεώνες και κόλπα. Δεν είναι το Casa de papel. Eδώ έχουμε μια βατή, στρωμένη, ξεκάθαρη από την αρχή ιστορία. Από το πρώτο επεισόδιο δεν σου κρύβεται τίποτα για το κόλπο. Ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με μία πολύ όμορφη γυναίκα που εξαπατά άντρες και γυναίκες χωρίς ένα πλάνο που απαίτησε δύο ζωές για να στρωθεί και κυρίως χωρίς όπλα και μάσκες. Αγνοί, ρομαντικοί, απατεώνες με αρχηγό τον ”γιατρό” που κλέβουν μεγάλα ποσά βασιζόμενοι στα συναισθηματικά κενά των θυμάτων τους.

Ένα ακόμα ισχυρό στοιχείο της σειράς είναι το χιούμορ της. Πηγάζει ισορροπημένα τόσο από την πλοκή όσο από τους χαρακτήρες και αναβλύζει τόσο διακριτικά που σου κάνει τη φιλοφρόνηση να νομίζεις πως είσαι τόσο έξυπνος που μόνο εσύ το κατάλαβες. 

Πίσω από τη σειρά βρίσκονται οι Adam Brooks και Paul Adelstein.

*Αν και η σειρά μετά τη δεύτερη σεζόν της δεν ανανέωσε σε επόμενη εσύ μπορείς να την απολαύσεις στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.