Οι σειρές πολλές φορές μας θυμίζουν την πραγματική ζωή, και συχνά, μάλιστα, τη δική μας πραγματική ζωή. Σήμερα θα δεις την ερωτική σου ζωή, ανάλογα με το ζώδιό σου, μέσα από έναν τηλεοπτικό χαρακτήρα.

Διάβασε ποιος χαρακτήρας σειράς είσαι στα ερωτικά σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Κριός

Μερικές φορές γίνεσαι πολύ απαιτητικοί και προχωράς με γρήγορα βήματα σε μια σχέση. Αυτό το κάνεις γιατί η ίδια δουλεύεις σκληρά για τη σχέση σου και θέλεις εξίσου έντονα συναισθήματα και προσπάθεια και από την άλλη πλευρά. Ακριβώς όπως η Cheryl Blossom από το Riverdale.

Ταύρος

Δεν αφήνεις ποτέ αυτόν που αγαπάς. Πάντα μένεις στο πλάι του ό,τι και να γίνει, όσο δύσκολα κι αν γίνουν τα πράγματα. Θυμίζεις λίγο τη Rue Bennett από το Euphoria. Δίνεις τα πάντα σε εκείνους που αγαπάς, διατηρώντας την cool, ήρεμη και χαλαρή συμπεριφορά σου.

Δίδυμοι

Η Issa Dee από το Insecure ζει στο (πανέμορφο) κεφάλι της και συχνά φορτώνει τον εαυτό της με πολύ overthinking για τις σχέσεις της. Τη θυμίζεις, γιατί και εσύ έχεις ανάγκη να εκφράζεις όσα νιώθεις και όσα έχεις ανάγκη.

Καρκίνος

Ποιος άλλος θα ρίσκαρε τόσα πολλά για την αγάπη. Προστατευτικός και πάντα σε ρόλο σωτήρα, ένας Καρκίνος θα κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει πως όσοι αγαπάει είναι safe και χαρούμενοι. Ακριβώς όπως η Sabrina Spellman του The Chilling Tales of Sabrina.

Λέων

Ακριβώς όπως ο David Rose από το Schitt’s Creek, γίνεσαι λίγο too much για τον σύντροφό σου. Αυτό δε σημαίνει προφανώς πως δεν είσαι πιστή και με μια τεράστια καρδιά. Απλά απαιτείς να σου φέρεται και εκείνος με τον ίδιο τρόπο, και δε συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο.

Παρθένος

Το αναλυτικό μυαλό σου εντοπίζει εύκολα τις αδυναμίες των άλλων. Αυτή η τάση σου είναι έντονη στις ερωτικές σχέσεις, γιατί θες να έχεις υπό έλεγχο την καρδιά και τα συναισθήματά σου. Θα έλεγε κανείς πως μέσα σου ζει η Maeve Wiley του Sex Education.

Ζυγός

Η γοητεία, το χαμόγελο και η ευφυία σου μπορούν να κάνουν τον οποιοδήποτε να σε ερωτευτεί. Ακόμα και δυο ανθρώπους ταυτόχρονα, όπως η Zoey Johnson του Grown-ish. Η αλήθεια είναι πως θες να έχεις ανοιχτές τις επιλογές σου πριν αποφασίσεις ποιος είναι ο ιδανικός για να μπεις μαζί του σε μια σχέση.

Σκορπιός

Μπορείς να γίνεις λίγο εμμονική κάποιες φορές και να χρειάζεσαι απόλυτη ειλικρίνεια (ή μήπως διαφάνεια) από τον σύντροφό σου. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, το προφίλ σου στις σχέσεις μας θυμίζει τη Rob Brooks από το High Fidelity. Και εσύ, όπως και εκείνη, αφήνεστε πολύ έντονα στα βαθιά σας συναισθήματα.

Τοξότης

Ως το άγριο παιδί του ζωδιακού, συχνά φτάνεις τις σχέσεις σου στα άκρα, όπως η Stella Cole του Dollface. Και οι δυο μάχεστε ενάντια στις νόρμες και τις επιβολές της κοινωνίας, μη μπορώντας να κάνετε συμβατικές σχέσεις.

Αιγόκερως

Έχεις μια καρδιά από χρυσό, αλλά συνεχώς προσπαθείς να την προστατεύσεις από το heartbreak. Δεν αφήνεις τα συναισθήματά σου να μπουν στη μέση, ακριβώς όπως η Fran από το Shrill. Και οι δυο χρειάζεται να γίνεται πιο ανοιχτές στον έρωτα.

Υδροχόος

Θυμίζεις την Carla Rosón Caleruega από το Elite στον έρωτα. Και οι δυο είστε αποφασιστικές, ανοιχτές σεξουαλικά, και συναισθηματικά απόμακρες. Πάντως, ξέρετε τι ακριβώς θέλετε από τους άλλους. Παίζετε με τους δικούς σας κανόνες και δεν αφήνετε κανέναν να σας εκμεταλλευτεί.

Ιχθύες

Η Lisa Simpson από τους Simpsons συχνά ερωτεύεται τον λάθος τύπο. Πιστεύει πως η αγάπη της θα τον βοηθήσει να αλλάξει και να γίνει τέλειος, λες και η ζωή είναι παραμύθι. Αγνοεί το ένα red flag μετά τον άλλο. Μήπως σου θυμίζει λίγο εσένα;

Πηγή & φωτογραφίες: Teenvogue.com featured image: Spotern