Φαντάζομαι έχεις και εσύ αυτές τις απίστευτες μέρες που στην ατζέντα σου είναι σημειωμένες 12 υποχρεώσεις που μόνο που τις βλέπεις αγχώνεσαι. Τις μέρες εκείνες λοιπόν που τρέχεις πανικόβλητη να προλάβεις όσα πρέπει να κάνεις συνήθως τρως κάτι πρόχειρο απ΄έξω, στα γρήγορα, στο αυτοκίνητο. Σωστά;

Ε λοιπόν δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι πιο λάθος. Η πρόχειρη τροφή που θα φας, γεμάτη επεξεργασμένα λιπαρά και ζάχαρη είναι μαθηματικά βέβαιο πως σε λίγη ώρα θα ρίξει τους ρυθμούς σου και θα σου προκαλέσει υπνηλία. Πάρε μαθήματα από την πάντα effortlessly chic Kate Bosworth και γέμισε ενέργεια. Η ηθοποιός, που ασχολείται παράλληλα με τη παραγωγή, το modeling και το designing ξέρει καλά πως το να φάει ένα ισορροπημένο μεσημεριανό είναι το κλειδί για να έχει την απαιτούμενη διάθεση και ενέργεια όλη την υπόλοιπη μέρα. Η βάση του είναι οι ανεπεξέργαστοι υδατάνθρακες, με πιο συχνή επιλογή της το μαύρο ρύζι, πάντα σε συνδυασμό με πολλά λαχανικά και πρωτεΐνη. Για λόγους ευκολίας εκείνη προτιμά το κοτόπουλο που ψήνεται σε λίγο χρόνο.

https://www.instagram.com/p/BYYTBtqnQbq/?hl=el&taken-by=katebosworth

Με αυτό το συνδυασμό τα επιτυγχάνεται κορεσμός, αποφεύγονται οι λιγούρες και ο οργανισμός παίρνει ένα τεράστιο energy boost. Η Bosworth μάλιστα εμμένει στην αξία του σπιτικού, καλομαγειρεμένου φαγητού, λατρεία που της γεννήθηκε μετά τον γάμο της με τον Michael Polish με αφορμή τη φροντίδα της 18χρονης σήμερα κόρης του. Η ίδια δηλώνει πως όταν έπρεπε να σκεφτεί όχι μόνο για τη δική της διατροφή, αλλά και για αυτή ενός ανηλίκου, αποφάσισε να αφήσει στην άκρη το fast food και να επενδύσει σε μερικά βιβλία μαγειρικής. Well done Kate!