Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να ζήσεις στο εξωτερικό ή τέλος πάντων οπουδήποτε αλλού μακριά από το πατρικό σου, είναι σίγουρο πως έχεις χιλιάδες επιλογές. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε χώρες που βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα ή που έχουν έντονη νυχτερινή ζωή είτε πάλι εκείνες που διαθέτουν υψηλό μορφωτικό ή βιοτικό επίπεδο.

Για να μη χαθείς λοιπόν στο πλήθος αυτών των επιλογών, σε συμβουλεύουμε να ακολουθήσεις τα πορίσματα των ζωδίων που θα σε οδηγήσουν στο κατάλληλο μέρος!

Κριός

nea-zilandia

Ο Κριός είναι το ζώδιο που τρέφεται από το ρίσκο και την περιπέτεια. Πάντοτε με αυτοπεποίθηση και υψηλή ενεργητικότητα αναζητεί δράσεις που θα τον βγάλουν για λίγο από το comfort zone του και θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη του στα ύψη. Για έναν Κριό, λοιπόν, η ιδανική χώρα για να ζήσει είναι η Νέα Ζηλανδία. Η ορειβασία στο Fox Glacier ή η εξερεύνηση ηφαιστειογενών περιοχών είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που θα τον κρατούν συνεχώς σε επαγρύπνηση.

Ταύρος

london

Για τον Ταύρο η επίτευξη του στόχου του και φυσικά η καλή προσαρμογή, είναι αυτό που θα τον κάνει να επιλέξει το σωστό μέρος. Η Μεγάλη Βρετανία, λοιπόν, και πιο συγκεκριμένα το Λονδίνο είναι από τα μέρη που θα ταίριαζαν γάντι σε έναν Ταύρο. Ευρωπαϊκός αέρας, εξαιρετικά πανεπιστήμια και υψηλό βιοτικό επίπεδο είναι μερικά μόνο από αυτά που θα έκαναν τον Ταύρο να ταξιδέψει εδώ και τώρα στην Αγγλία.

Διάβασε ακόμα:

Δίδυμος

tokyo

Ο Δίδυμος επιθυμεί να βρίσκεται συνεχώς στο σημείο που υπάρχει η περισσότερη κινητικότητα. Ψάχνει χώρες με έντονη νυχτερινή ζωή, που θα μπορεί να γνωρίζει καθημερινά διαφορετικούς ανθρώπους και να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους. Τι καλύτερο λοιπόν από μία μόνιμη διαμονή στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στο Τόκυο; Είναι μία πόλη με γρήγορους ρυθμούς και φυσικά με έντονο το πολυπολιτισμικό στοιχείο.

Καρκίνος

belize

Τα ευαίσθητα Καρκινάκια, όπως όλοι γνωρίζουμε, λατρεύουν την πατρίδα τους και δύσκολα θα την εγκατέλειπαν. Ωστόσο, αν αποφάσιζαν να ταξιδέψουν κάπου μακριά, αυτό θα ήταν σε ένα μέρος κοντά στη θάλασσα και αρκετά ήσυχο. Μία τέτοια χώρα,  λοιπόν, είναι η Μπελίζε στη Νότιο Αφρική. Οι τροπικές παραλίες και η ηρεμία της φύσης μπορούν να κάνουν έναν Καρκίνο τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στη γη.

Λέων

barcelona

Ο Λέων είναι άλλη μία ταξιδιάρικη και ενεργητικότατη ψυχή. Αν μπορούσε να ζήσει σε μία χώρα του εξωτερικού αυτή θα ήταν η Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη. Τα ήρεμα σοκάκια της αλλά και η έντονη νυχτερινή της ζωής θα συνδυάζονταν τέλεια με το κράμα της προσωπικότητας ενός Λέοντα.

Παρθένος

tailandi

Ο κύριος λόγος για να εγκαταλείψει μία Παρθένος την χώρα της θα ήταν για να βοηθήσει εκτός από τον εαυτό της και τους γύρω της. Η ιδανική χώρα για εκείνη λοιπόν δεν είναι άλλη από την Ταϊλάνδη  στην οποία μπορεί εκτός από το να διατηρήσει την ηρεμία της, να βοηθήσει και τη ζωή των κατοίκων υποανάπτυκτων περιοχών.

Ζυγός

dania

Ένας Ζυγός αφενός δεν αντέχει την αδικία, αφετέρου επιθυμεί την ειρήνη και την αρμονία. Η ιδανική χώρα για να ζήσει ο Ζυγός είναι η Δανία όπου με το γραφικό και ήρεμο περιβάλλον της θα του προσφέρει τη ζωή που επιδιώκει, μακριά από φιλονικίες και έχθρες.

Σκορπιός

miraflores-lima

Ο Σκορπιός, παθιασμένος με την περιπέτεια και έχοντας συνεχώς την ανάγκη να ξεπερνάει τα όρια του, θα επιθυμούσε να ζήσει σε ένα πλοίο και να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, κάνοντας όμως μεγάλες στάσεις σε χώρες όπως το Περού ή η Βραζιλία που σφύζουν από περιπέτεια και αδρεναλίνη.

Τοξότης

jordan

Τον Τοξότη δεν τον ελκύουν οι κλασικοί τουριστικοί προορισμοί όπως η Γαλλία ή η Ιταλία. Η ανάγκη του για μεγάλη αλλαγή περιβάλλοντος θα ικανοποιούταν με μία διαμονή στην Ιορδανία της Ανατολής όπου η εξερεύνηση νέων πολιτισμών και η αίσθηση του κινδύνου θα έκαναν την ζωή του άκρως ενδιαφέρουσα.

Αιγόκερως

rome

Για έναν Αιγόκερω, η χώρα που θα μένει πρέπει να διακρίνεται από πλούσια ιστορικότητα και ευρωπαϊκή αίγλη. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή λοιπόν από την Ιταλία και συγκεκριμένα την πόλη της Ρώμης. Η σοβαρότητα και η ανάγκη για καλλιέργεια θα εξυπηρετούταν ιδανικά σε μία τέτοια χώρα.

Υδροχόος

ghana

Ο Υδροχόος είναι κλασικός ανθρωπιστής και αρκετά ονειροπόλος. Θέλοντας να βοηθήσει την ανθρωπότητα με τις ιδέες και τα σχέδια του θα επέλεγε μία χώρα όπως η Γκάνα, αλλά ειδικότερα την αναπτυσσόμενη, μοντέρνα πόλη Άκρα όπου θα είχε την ευκαιρία να κάνει κοινωνικές συναναστροφές και να χαρεί τη ζωή του.

Ιχθύς

malta-old-town-fortress-city-xlarge

Ένας Ιχθύς λατρεύει τις μεσογειακές χώρες όπως η Ελλάδα. Θα επέλεγε, λοιπόν, μία από αυτές και συγκεκριμένα τη Μάλτα που βρέχεται από θάλασσα, έχει έντονο πολιτιστικό ενδιαφέρον και φυσικά διακρίνεται για την ηρεμία που προσφέρει στους κατοίκους της.

Είμαι σίγουρη λοιπόν πως έχεις αρχίσει ήδη να φτιάχνεις τις βαλίτσες σου!