%ce%b5%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b5%cf%8d%cf%83%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%b3%cf%8c%cf%81%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%b4%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1

Ερωτεύτηκες κάποιον που ξέρει να πατάει στις νότες; Είναι το είδος του ανθρώπου που τραγουδάει όταν οδηγεί, όταν πλένει τα πιάτα, όταν κάνει υπολογισμούς και όταν κάνει σεξ, μερικές φορές. Ο άνθρωπος μετατροπέας όλων των συναισθημάτων σε στίχους ή τραγούδι. Κάπως σαν τον μουσικό αλλά με στίχους και βραχνή φωνή. 

Ερωτεύσου το αγόρι που τραγουδάει γιατί ξέρει να ακούει. Εκτός από το ότι θα ακούσει τα προβλήματα σου γιατί είναι καλλιτέχνης και τρυφερό παιδί, ξέρει και να ακούει την φωνή σου ξεχωρίζοντας εάν πρέπει να χαμηλώσεις τον τόνο σου, εαν πρέπει να ξεκουράσεις τη φωνή σου, εάν μιλάς πολύ γρήγορα.

Ερωτεύσου το αγόρι που τραγουδάει γιατί είναι ρομαντικό. Έχει ακούσει στίχους, μάλλον γράφει στίχους, έχει αναλύσει την αγάπη (ακόμα και αν τραγουδάει ραπ). Θα σου κάνει καντάδα, θα σου τραγουδάει τα βράδια στον καναπέ ή στο κρεβάτι και εαν είσαι τυχερή μπορεί να σου γράψει το δικό σας τραγούδι.

Ερωτεύσου το αγόρι που τραγουδάει γιατί είναι σέξι να κουβαλάει τη κιθάρα του στους ώμους.

Ερωτεύσου το αγόρι που τραγουδάει γιατί μπορεί να ξεπεράσει ένα χωρισμό. Έχει βιώσει χωρισμούς, τους έχει αναλύσει, τους έχει τραγουδήσει. Τα έχει βάλει σε τάξη στο κεφάλι του και θα το ζήσει όπως του αξίζει. Όχι μόνο μπύρες και ποδόσφαιρο με φίλους.

Ερωτεύσου το αγόρι που τραγουδάει και κατάλαβε πόσο τυχερή είσαι. Θα το καταλάβεις την πρώτη φορά που θα πάρε για καραόκε και θα είσαι περήφανη.  Θα το νιώσεις κάθε φορά που ακούς την φωνή του σε κάποιο live και ξέρεις ότι αυτή η φωνή είναι ”δική σου”. Θα το καταλάβεις όταν οι φίλες σου τον κοιτάξουν με γουρλωμένα μάτια τη πρώτη φορά που θα τους τραγουδήσει α καπέλα.

Ερωτεύσου το αγόρι που τραγουδάει και γίνε η μούσα του. Βαρύ το φορτίο το ξέρω. Δώσε του έμπνευση και δύναμη να εξελιχθεί μέσα από τον έρωτά σας. ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΛΕΩ.

Ερωτεύσου το αγόρι που τραγουδάει γιατί ξέρει να ξεχωρίζει την ωραία μουσική. Και θα σου μάθει και σένα.

Ερωτεύσου το αγόρι που τραγουδάει γιατί η ζωή σου με τόσο τραγούδι αποκλείεται να μην είναι χαρούμενη. Ε ναι.

Ερωτεύσου το αγόρι που τραγουδάει γιατί είναι είναι πιο ενδιαφέρουσες οι συζητήσεις από έναν λογιστή (sorry λογιστές). Ε ναι vol2