Ολα αυτα που σκεφτεται μια γυναικα οταν ακουει "Θα βγω με τα παιδια"

«Μωρό μου σήμερα θα βγούμε αντροπαρέα»

Μια πρόταση, 100 αντιδράσεις. Εισβολή στο γυναικείο μυαλό όταν ακούει από το αγόρι της την πρόταση αυτή. Αυστηρώς κατάλληλο για τις γυναίκες. Άντε και για εσάς που θέλετε λίιιιγο να κατανοήσετε το γυναικείο ψυχισμό (δε θα γίνει ποτέ, δεχθείτε το).

Πρώτος μήνας σχέσης: «Να περάσεις όμορφα μωρό μου!»

Το πρώτο διάστημα μιας σχέσης όπου το μυαλό σου σκέφτεται επί 24ώρου βάσεως ΜΟΝΟ αυτόν, στο άκουσμα της πρότασης υπάρχουν εσωτερικές σκέψεις τύπου: Αχ θα μου λείψει σήμερα, δε μπορώ ούτε μια μέρα χωρίς να τον δω, (φυσικά και δε του λες τίποτα), το παίζεις ζεν και κουλ και του εύχεσαι να περάσει όμορφα. Σε δευτερόλεπτα μέσα ξεκινά το “πανηγύρι” αμφιβολιών τύπου «Λες να με θέλει όπως εγω; Όχι οτι με πολύ νοιάζει, χαλαρά το πάμε. Δεν μου έχει στείλει τίποτα και είναι ήδη έξω μισή ώρα με τους φίλους του, λες να γκομενίζει; Mήπως βγήκε με καμία πρώην; Θα του στείλω. Όχι, δε του στέλνω, θα περιμένω να στείλει αυτός, μη φανώ και λυσσάρα. Δε με νοιάζει, σιγά μην ασχοληθώ. Αχ, πόσο μου αρέσει αυτός ο τύπος.» Παρόλα αυτά ταυτόχρονα απολαμβάνεις τις 3 ώρες ελεύθερες με τις φιλενάδες σου τις οποίες και θα πρήξεις μιλώντας μόνο για αυτόν. Βάσανο!

 ΚΛΑΣΣΙΚΗ, ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.

Έκτος μήνας σχέσης:«Καλά να περάσετε, χαιρετισμούς στα παιδιά!»

Βεβαία πως σε θέλει, τον θες, όλα κυλούν όμορφα και σου ανακοινώνει πως θα βγει με τα παιδιά τα οποία και πλέον εσύ έχεις γνωρίσει καλά. Χαλαρή, του εύχεσαι να περάσει υπέροχα και κανονίζεις με τις φίλες σου να βγείτε. Εξακολουθείς και τις πρήζεις μιλώντας για αυτόν και το πόσο πολύ σου αρέσει αλλά αφήνεις και κανέναν άλλον να μιλήσει στην παρέα. Οι αμφιβολίες για το που είναι κι αν σε σκέφτεται έχουν εξαλειφθεί σε ένα μεγάλο ποσοστό. Ξέρεις πως σε θέλει και δε βλέπεις την ώρα να τον συναντήσεις πάλι. Άσε που α νταλλάσσετε ωραία, ερωτικά μηνυματάκια ανά είκοσι λεπτά και πιθανότατα να βρεθείτε κάποια στιγμή αργότερα παρατώντας τους όλους! Αχ!

ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΟΖ ΣΟΥ ΣΥΝΝΕΦΟ.

Ένας χρόνος σχέση: «Α, ωραία κι εγώ έχω κανονίσει να δω τα κορίτσια το βράδυ!»

Κλείνετε το τηλέφωνο και ξεκινάς να κάνεις μποτέ, μάσκες προσώπου, αποτρίχωση με μπικουτί στο κεφάλι και χορεύοντας ντύνεσαι για τρελό girls night out στο κέντρο. Γουστάρεις τρέλα! Στα δύο ποτά επάνω κοιτάς το τηλέφωνο και δεν υπάρχει ούτε μήνυμα ούτε κλήση. Κι εδώ, η φίλη μας η παράνοια επανέρχεται. «Που είναι, καλά ένα μήνυμα δε μπορούσε να στείλει;» Πλέον έχεις γνωρίσει και τους κολλητούς του και ξέρεις πολύ καλά πως ο ένας είναι ο κλασσικός πέφτουλας που θα βρει πάντα μια κοπέλα (που θα είναι εκεί με τις φίλες τις) να της μιλήσει. «Μήπως γκομενίζουν; Και θα είναι εκεί τώρα και θα κοιτάνε κοριτσάκια για αυτό είναι ΤΟΣΟ απασχολημένος που δεν έχει πάρει το ρημάδι του να μου στείλει ένα μήνυμα. Θα τον χωρίσω. Θα τον σκοτώσω. Θα πάω να κάνω ντου και θα γίνει χαμός. Λες να καυλαντίζει τώρα; Σιγά μην ασχοληθώ.» Σε αυτό το σημείο πετάς κινητό με δύναμη πάνω στην μπάρα, (ότι δεν θα το ξανά ακουμπήσεις όλο το βράδυ) και το ξανά πιάνεις σε ένα λεπτό μέσα. Λίγη ώρα μετά θα σε πάρει τηλέφωνο και θα το παίζεις ψύχραιμη αλλά μέσα σου θα βράζεις.

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:

 “Psycho Killer Qu’est-ce que c’est Fa-fa-fa-fa-fa-fa-fa-fa-fa-far better Run run run run run run run away”

Δύο χρόνια σχέσης. “Μιλάμε μετά μωρό μου!”

Σ’ αυτήν την φάση ακούγοντάς το “Πάω από τον Άγγελο να αράξουμε” αρπάζεις τηλέφωνο, λες στις φιλενάδες να έρθουν σπίτι σου και ταυτόχρονα παραγγέλνεις πίτσες και ψάχνεις ταινία να δείτε. Σαφέστατα και είσαι χαλαρή, υποβόσκει μια ανάγκη να κοιτάς το κινητό σου ανά μια ώρα και να χαζό στείλεις κάτι, αλλά υπερισχύει η ανάγκη και των δύο να δει την παρέα του (μεγάλο πράγμα) και να χαλαρώσει. Είσαι αληθινά ήρεμη και αληθινά πιστεύεις πως είναι ΌΝΤΩΣ (για πρώτη φορά ίσως) με τους φίλους του και τα πίνουν βλέποντας Αθλητική Κυριακή. Οκ, θα χαζέψουν και   κανένα “γκομενάκι” στο ίντερνετ (πάντα υπάρχει αυτός ο φίλος είπαμε που καυλαντίζει γενικώς) αλλά δε σε ενοχλεί γιατί τον ξέρεις πια και νιώθεις όμορφα και σίγουρα μαζί του.

Λίγο πριν ξαπλώσεις στέλνεις ένα γλυκό μήνυμα και κοιμάσαι ήρεμη.

ΓΛΥΚΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ.

Τip: Αν το πρωί ξυπνήσεις και δεν έχει απαντήσει, πήγαινε πάλι στο βήμα τρία (βλέπε σπάσιμο κεφαλιού, ντου με τις φίλες σου για ξύλο στο σπίτι του Άγγελου.)

Α.Κ.Α: ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ.