Ψεματα που σας λεμε στο πρωτο ραντεβου

Το τι φούμαρα έχω αμολήσει σε γυναίκες σε πρώτα ραντεβού δε λέγεται. Δεν το κάνω επίτηδες. Βασικά κανένας άντρας δεν το κάνει επίτηδες. Απλά το κάνουμε γιατί, διάολε, πρέπει να ρίξουμε το γκομενάκι! Και εκείνη τη στιγμή που το έχουμε απέναντι είναι μια μοναδική ευκαιρία να σκοράρουμε! Οπότε τι κάνουμε;

ΛΕΜΕ ΨΕΜΑΤΑ! Ρε πολύ ψέμα! Και μη μου πείτε τώρα ότι εσείς δεν τα καταλαβαίνετε… απλά επιλέγετε να τα πιστέψετε! Και για κάποιο περίεργο λόγο, όλοι οι άντρες λέμε τα ίδια ψέματα! Μιλάμε τώρα για ένα θέατρο του παραλόγου που επαναλαμβάνεται σε κάθε πρώτο ραντεβού. Για αυτό παρακάτω σας έχω τα μεγαλύτερα και πιο συχνά ψέματα που σας λέμε στα πρώτα ραντεβού για να επιβεβαιώσετε ότι, όχι, πρίγκιπας του παραμυθιού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Ααααασιχτίρ!

Δεν έχω πει ποτέ «σ’αγαπώ»

Η αλήθεια: Έχουμε πει «σ’αγαπώ» σε οτιδήποτε ανασαίνει και είναι γένους θηλυκού. Βασικά και να μην ανασαίνει μας κάνει. Η αναπνοή είναι προαιρετική. Έχουμε πει «σ’αγαπώ» σε γυναίκα που δεν θυμόμασταν καν το όνομά της. Ρε σεις, μέχρι και στον ντελιβερά έχουμε πει «σ’αγαπώ» και σε αυτόν το εννοούσαμε κιόλας!

Ο σκοπός: Να δείξουμε πόσο συνειδητοποιημένοι είμαστε, πόσο σοβαρά παίρνουμε τη λέξη και να σας δώσουμε την ελπίδα πως θα είστε η πρώτες που θα το πούμε. ΝΑΙ ΚΑΛΑ!

Βαθμολογία ψέματος: 3/5

Παίρνει ένα τριαράκι γιατί θέλετε απεγνωσμένα να το πιστέψετε και γιατί και εμείς ίσως κάποιες φορές να θέλουμε να πούμε στον εαυτό μας ότι «ναι μεν έχουμε πει σ’αγαπώ στο παρελθόν, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ THE REAL DEAL!».

Ε… εντάξει βλέπω μπάλα αλλά δεν είμαι κανένας φανατικός μη νομίζεις

Η αλήθεια: ΧΑ! Κορίτσια αν κάποιος σας λέει ότι βλέπει «λίγη μπάλα» πάει να πει ότι βλέπει και μάλιστα πολλή! Ρε έχει πάει με κασκόλ στο προπατζίδικο λέμε! Η μοναδική σας ελπίδα είναι να πει «δεν βλέπω μπάλα». Εκεί πιάσατε το τζόκερ.

Ο σκοπός: Να μην σας τρομοκρατήσουμε πως είμαστε τίποτα γηπεδόβιοι-χουλιγκάνια, να σας κάνουμε να πείτε «να! Επιτέλους και ένας που δεν βλέπει μπάλα κάθε Κυριακή, θα μπορούμε να πηγαίνουμε για πικ-νικ σε απόμερες παραλίες και να μετράμε πεφταστέρια λέγοντας στίχους και τρώγοντας σουβλάκι (ντομάτα-πατάτες)».

Βαθμολογία ψέματος: 5/5

Παρόλο που δεν το πιστεύετε και εντελώς θέλετε ΠΟΛΥ να το πιστέψετε οπότε κάθε φορά που σας το λέει κάποιος του δίνετε και μία ελπίδα ότι μπορεί αυτή τη φορά να είναι αλήθεια.

Έχω και ένα πρόβλημα… δεν μπορώ να πω ψέματα γαμώτο το καταλαβαίνεις αμέσως, φαίνεται στο πρόσωπό μου!

Η αλήθεια: Κουφάθηκαν τα σύρματα δικέ μου. Ρε σεις, σας ψεκάζουν; Δηλαδή πιο μούφα δεν παίζει να έχει υπάρξει στην ιστορία των μούφων (κλείνω και τη «μούφα» μιλάμε τρελαίνομαι).  Όχι μόνο μπορούμε, αλλά μπορούμε και πολύ καλά! Εντάξει όχι πάντα αλλά κάθε άντρας έχει ποσοστό επιτυχία στο ψέμα κοντά στο 30-40% που είναι αξιοσέβαστο (οι γυναίκες αφήστε το πιάνετε ποσοστά Πούτιν).

Ο σκοπός: Να σας κάνουμε να νιώσετε ασφαλείς, να πείτε «Αχ να και ένας που δε θα μου πουλήσει παραμύθι, ένας αληθινός άντρας, η ειλικρίνεια με μούσι!»

Βαθμός ψέματος: 1/5

Ελάτε ας μιλήσουμε σοβαρά. Δεν το πιστεύετε και δεν πιστεύουμε ότι το πιστεύετε. Αρκετά με την παρωδία.

«Βασικά ποτέ δεν με έχουν χωρίσει… εγώ φεύγω»

Η αλήθεια: Πσσσσσσσσσς νταξ… δε σε χωράει ο τόπος δικέ μου. Λοιπόν, πολλοί άντρες το λέμε αυτό και είναι καλό ψεματάκι. Η αλήθεια είναι όμως πως από τη στιγμή που υπάρχει γυναίκα που έχει πει χωρίσει τον Ρόμπερτ Ρεντφορντ (υπάρχει ψάξτε το) τι περιμένεις από τον Παναγιώτη τον ντιτζέη από το Περιστέρι;

Ο σκοπός: Δηλαδή αν σας λέγαμε «με παράτησε γιατί την είχα φλομώσει στο κέρατο τη χριστιανή» θα καθόσασταν; Ελάτε παιδιά ας σοβαρευτούμε.

Βαθμός ψέματος: 4/5

Τίμιο ψεματάκι. Εντάξει δεν θα το πιστέψει κανείς αλλά είναι μια καλή προσπάθεια που μπορεί να γίνει και θέμα συζήτησης.

«Συνήθως δεν πλησιάζω κοπέλα έτσι…» (αν η συνάντηση επιτεύχθηκε μέσω internet)

Η αλήθεια: ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΙΣΜΗΝΗ ΚΑΛΕΣΗ;;; Όχι απλά πλησιάζουμε έτσι αλλά ο τύπος που το λέει αυτό, έχει chrome ανοιχτό και κοιτάει προφίλ γυναικών στο «you may know» και έχει ανοίξει και καμιά 40ριά tabs με μεσαίο κλικ.

Ο σκοπός: Να μειώσει τον βαθμό creepiness σε φυσιολογικά επίπεδα γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς τώρα, το να σου στέλνει επειδή είσαι η φίλη της ξαδέρφης ενός συμμαθητή του από το δημοτικό δεν είναι και το πιο φυσιολογικό πράγμα ε…

Βαθμός ψέματος: 0/5

ΚΑΜΙΑ ΠΟΤΕ δε θα το πιστέψει αλλά μόλις βγήκες πρώτο ραντεβού με κάποιον που δεν ήξερες και γνώρισες μέσω internet. Να λες ευχαριστώ αν γυρίσεις σπίτι σου και με τα δύο σου νεφρά.