Οι Κριοί λατρεύουν τις συζητήσεις, έχουν τα καλύτερα επιχειρήματα, αναζητούν συνεχώς περιπέτειες σε κάθε γωνιά και έχουν περισσότερη ενέργεια από ένα group μικρών κουταβιών. Έτσι, υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουν τον Κριό ευτυχισμένο.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μαζί σου μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα.

Λατρεύει να μαθαίνει νέα πράγματα

Η γνώση βρίσκεται ψηλότερα στην κορυφή της λίστας. Όταν ένας Κριός διαπιστώσει ότι του αρέσει να μαθαίνει για ένα συγκεκριμένο θέμα, θα κάνει ό,τι μπορεί για να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα για αυτό. Αυτή η αναζήτηση πληροφοριών είναι μια δια βίου αναζήτηση που δεν λήγει ποτέ.

Εάν προσπαθείς αυτήν τη στιγμή να κάνεις έναν Κριό χαρούμενο, σου συνιστούμε να τον πας μια βόλτα στο αγαπημένο του μουσείο ή γκαλερί τέχνης. Όσον αφορά τον Κριό, δεν είναι στη φύση του να κοιτάζει απλά ένα έργο τέχνης και να το θαυμάζει. Πρέπει να κατανοήσει το έργο της τέχνης και την σκέψη του ατόμου που το δημιούργησε.

Θέλει να έχει γύρω του πιστούς και ειλικρινείς φίλους

Εάν ένας Κριός αισθάνεται ότι δεν του λες την αλήθεια, θα σε απομακρύνει από κοντά του. Όταν αισθανθεί ότι λες την αλήθεια, θα εκτιμήσει την ειλικρίνειά σου. Και θα σου προσφέρει την εμπιστοσύνη του σε αντάλλαγμα. Μόλις δημιουργήσεις έναν πραγματικό δεσμό εμπιστοσύνης με έναν Κριό, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσεις για τη διακοπή των δεσμών σας. Όταν προσπαθείς να κάνεις τον Κριό χαρούμενο, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν θα συγκρατήσει ποτέ τις σκέψεις του. Αν μάθει ότι του λες ψέματα, μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με την οργή του.

Ψάχνει την ευτυχία στις νέες περιπέτειες

Ένα πράγμα που κάθε Κριός έχει σε μεγάλη αφθονία είναι η ενέργεια. Ορισμένοι Κριοί μάλιστα αποφασίζουν να ασκούνται τακτικά για να εξαλείψουν την υπερβολική τους ενέργεια και να την διοχετεύσουν στα χόμπι τους.

Οι περισσότεροι θα χρησιμοποιήσουν λίγη από την εκρηκτική ποσότητα ενέργειας που διαθέτουν για περιπέτειες σε όλο τον κόσμο. Φυσικά, ο Κριός είναι πιο ευτυχισμένος όταν περνάει χρόνο στην ύπαιθρο. Μπορεί να βρεθεί να σκαρφαλώνει σε βουνά, να κάνει περίπατους σε χωράφια, να φωτογραφίζει φυσικά τοπία και να δοκιμάζει νέα αθλήματα.

..Και στην αδρεναλίνη

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει τον Κριό ευτυχισμένο ακόμα και τις χειρότερες μέρες, είναι η αδρεναλίνη.

Μην ανησυχείς εάν κάνεις παρέα με έναν Κρίο όμως. Δεν χρειάζεται να πηδήξεις από μια γέφυρα κάνοντας bungee jumping για να τον κάνεις ευτυχισμένο. Αντί αυτού, μπορείτε να πάτε σε ένα λούνα παρκ. Να είσαι σίγουρη πως μετά από το rollercoaster θα έχει ένα τεράστιο χαμόγελο. Πριν το προτείνεις όμως βεβαιώσου ότι δεν φοβάται τα ύψη. Όσο και να του αρέσει η αδρεναλίνη, ας πούμε απλώς ότι ένας φοβισμένος Κριός δεν είναι ένας ευτυχισμένος Κριός.