Γίναμε επιτέλους 6 χρονών και σαν σωστά 6χρονα πλέον στην ψυχή αποφασίσαμε να σας κάνουμε ένα μεγάλο δώρο. Μπορεί τα 6χρονα βέβαια που έχεις στον περίγυρο σου να μην σου δίνουν δώρο διήμερες διακοπές αλλά γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ. Για να πρωτοτυπήσουμε.

Τι χρειάζεσαι για ένα διήμερο μακριά από την πόλη; Ένα ωραίο νησί. Αν είναι δύο, ακόμα καλύτερα. Ήταν η Άνδρος ή η Σαντορίνη στην bucketlist σου για καιρό; Ήρθε η ώρα να σβήσεις κάποια από τις δύο. Τι άλλο χρειάζεσαι; Α ναι, μια βαλίτσα. Άσε την έχουμε κι εμείς αυτή γεμάτη κι έτοιμη για σένα. Επόμενο; Ακτοπλοϊκά εισιτήρια; Κανονίζουμε εμείς και η Seajets. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό μας. Δεν ζητάμε και πολλά.

Δύο τυχερές αναγνώστριες, δύο τα νησιά, δύο και οι βαλίτσες. Διαλέγουν να πάρουν ακόμα ένα άτομο μαζί τους και φεύγουν με όλα τους τα έξοδα πληρωμένα. Και το πρωινό στο ξενοδοχείο εννοείται, αφού το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Τους όρους του διαγωνισμού θα τους βρεις σε κάθε μας post σε Facebook και Instagram. Μείνε μαζί μας για να ανακαλύψεις ένα-ένα όσα περιέχει αυτή η βαλίτσα. Και στο τέλος θα σου πούμε εμείς “που θα πάει πλέον αυτή η βαλίτσα” – και ποια θα την κρατάει!

#aticketandasuitcase