Το μυθιστόρημα «Περηφάνεια και Προκατάληψη» (Pride and  Prejudice) της Jaune Austen, είναι μια ιστορία αγάπης που έχει σαγηνεύσει τους αναγνώστες ήδη από την πρώτη δημοσίευση του, το 1813. Εξάλλου, τα αμέτρητα reboots και οι προσαρμογές του έργου στις τηλεοπτικές μας οθόνες το αποδεικνύουν.

Σήμερα το Netflix, παρουσιάζει στη μικρή οθόνη ένα νέο reboot και μια σύγχρονη ματιά στο έργο Περηφάνεια και Προκατάληψη και ο λόγος για την ταινία The Netherfield Girls.

Πάμε να δούμε τι πρέπει να γνωρίζουμε για τη νέα ταινία του Netfilx.

Ποια είναι η πλοκή της ταινίας;

Μια ανεξάρτητη νεαρή γυναίκα συναντά ένα υπερήφανο και απρόσιτο άτομο, βιώνει με την πρώτη ματιά την έντονη χαρά του μίσους, αλλά σιγά σιγά συνειδητοποιεί ότι η κρίση της ήταν λανθασμένη. O τίτλος της ταινίας The Netherfield Girls, πιθανώς αποτελεί μια αναφορά σε μια από τις βασικές τοποθεσίες του μυθιστορήματος, το φανταστικό κτήμα Netherfield Park. Η ταινία είναι μια φρέσκια και σύγχρονη προσέγγιση του Pride and Prejudice, ενώ είναι εμπνευσμένη από τις ταινίες Easy A και 10 Things I hate about you, οι οποίες είναι σύγχρονες προσαρμογές των ταινιών The Scarlet Letter και The Taming of the Shrew αντίστοιχα.

Ποιος πρωταγωνιστεί στην ταινία The Netherfield Girls;

Η ταλαντούχα Maitreyi Ramakrishnan θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία ως Lizzie Bennett, την αγαπημένη πρωταγωνίστρια του μυθιστορήματος.

Ποιος γράφει το σενάριο και σκηνοθετεί την ταινία; 

Η Becca Gleason, η οποία έκανε το ντεμπούτο της με την ταινία Summer ’03, θα γράψει και θα σκηνοθετήσει την ταινία Τhe Netherfield Girls για το Netflix.

Πότε θα είναι η ταινία διαθέσιμη στο Netflix; 

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, καθώς το casting είναι ακόμη σε εξέλιξη και η μαγνητοσκόπηση της ταινίας δεν έχει ξεκινήσει.