Όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερο ονειρευόμαστε τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Περιμένουμε αυτήν την περίοδο του χρόνου που θα έχουμε πιο πολύ χρόνο, και ίσως περισσότερη διάθεση, να κάνουμε νέες δραστηριότητες. Και εάν ακόμη δεν έχεις καταλήξει στην καλοκαιρινή δραστηριότητα που θα σε κάνει να αφήσεις πίσω σου τον χειμώνα, εδώ θα δεις ποια είναι η κατάλληλη για εσένα, με βάση το ζώδιό σου.

Κριός

Τώρα που άνοιξαν τα θερινά σινεμά η προβολή μιας ταινίας είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσεις το καλοκαίρι σου, Κρ Βρε πληροφορίες για τα αγαπημένα σου θερινά σινεμά και φτιάξε ένα γεμάτο πρόγραμμα με τις ταινίες που σκοπεύεις να δεις.

Ταύρος

Ο Ταύρος αγαπάει το να έρχεται σε επαφή με τη φύση. Για αυτό και η καλύτερη καλοκαιρινή δραστηριότητα για αυτόν είναι να ανακαλύψει όλα τα πάρκα της περιοχής του, να χαλαρώσει ή να δοκιμάσει να διαλογιστεί και να συνδεθεί με τη γη.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι εάν από τα πιο κοινωνικά ζώδια. Αυτό που θα του δώσει χαρά αυτό το καλοκαίρι είναι οι βραδιές που θα περάσει στο σπίτι ή σε εκδρομές με τους φίλους του.

Καρκίνος

Το να μείνει για πολλές ημέρες δίπλα σε μια πισίνα ή στην παραλία είναι ο πιο ιδανικός τρόπος για να περάσεις ένας Καρκίνος τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Λέων

Όπως και ο ήλιος (ο κυβερνών πλανήτης του Λέοντα), αυτό το φλογερό σημάδι ζει για δράμα, ενέργεια και βρίσκεται στο προσκήνιο, γι ‘αυτό θα κυνηγούν τα πυροτεχνήματα όλο το καλοκαίρι. “Η παρακολούθηση των πυροτεχνημάτων δεν θα είναι μόνο άξια στο Instagram, αλλά και συναρπαστική για τη φλογερή ατμόσφαιρα”, λέει ο Stardust.

Παρθένος

Η τάση του Παρθένου να εργάζεται σκληρά όλο το χρόνο τον κάνει να αναζητάει απεγνωσμένα ένα διάλειμμα μέσω ενός χαλαρωτικού καλοκαιριού. Θα βοηθήσει ένα χαλαρό roadtrip εκτός πόλης με φίλους για να ξεπεράσει τις επαγγελματικές του ανησυχίες.

Ζυγός

Επειδή οι Ζυγοί περνάνε καλύτερα κατά τους ψυχρότερους μήνες του φθινοπώρου, θα αναζητήσουν έναν τρόπο να παραμείνουν δροσεροί και το καλοκαίρι. Η ποδηλασία στη γειτονιά θα διατηρήσει την κοινωνικότητά του ζωντανή και θα τον ηρεμήσει.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για το πάθος και την έντονη προσωπικότητά τους. Αυτό που πραγματικά χαλαρώνει και ξεκουράζει έναν Σκορπιό όμως είναι μια πεζοπορία με θέα τη θάλασσα.

Τοξότης

Τολμηρός, αισιόδοξος και διασκεδαστικός είναι μόνο μερικές από τις λέξεις για να περιγράψουν αυτό το ζώδιο. Ο Τοξότης φέτος το καλοκαίρι θα βρεθεί σε περισσότερα πάρτι από ότι έχει πάει σε όλη του τη ζωή, και αυτή θα είναι η μοναδική του δραστηριότητα!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι γνωστός για την αίσθηση πειθαρχίας και την ικανότητά του να έρχεται σε επαφή με τα συναισθήματά του. Για αυτό μόνο η κηπουρική μπορεί να τον βάλει στο καλοκαιρινό mood που έχει ανάγκη.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος λατρεύει την καλή μουσική και τις συναντήσεις με τους φίλους του. Οπότε και φέτος θα ακολουθήσει τη χαρούμενη διάθεσή του και θα βρεθεί σε πολλά πάρτι με φίλους.

Ιχθύς

Αυτό το δημιουργικό και συναισθηματικό ζώδιο θέλει να επικεντρώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο του στη σύνδεση με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Έτσι και φέτος το καλοκαίρι θα απολαύσει τις συχνές αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα με φίλους ή τον σύντροφό του.