Σε περίπτωση που δεν το είχες καταλάβει έως σήμερα, έχουμε αρχίσει ήδη να ετοιμάζουμε την watchlist για το 2022. Οι κυκλοφορίες αναμένονται πολλές -εκτός απροόπτου- και μία από αυτές είναι και το The Lost City, με πρωταγωνιστές τη Sandra Bullock, τον Channing Tatum και τον Daniel Radcliffe.

To The Lost City έχει κάτι από περιπέτεια, ρομαντική κομεντί και ταινία δράσης

Στην ταινία, η Sandra Bullock υποδύεται την Loretta Sage, μία διάσημη αλλά μοναχική συγγραφέα βιβλίων που συνδυάσουν το ρομαντικό στοιχείο με την περιπέτεια. Με αφορμή την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της, βρίσκεται σε περιοδεία για την προώθηση του βιβλίου. Μαζί της έχει και τον Alan, ένα μοντέλο που τη συνοδεύει ως ένας από τους φανταστικούς πρωταγωνιστές των ιστοριών της. Όλα κυλούν ήρεμα στις ζωές τους, μέχρι που ξαφνικά εμφανίζεται ο Fairfax. Πρόκειται για έναν δισεκατομμυριούχο ο οποίος έχει εμμονή με το χρήμα και τις καλά στημένες ιστορίες.

Έτσι ο ίδιος απαγάγει την Loretta, υποχρεώνοντας της να τον οδηγήσει στο θησαυρό της χαμένης πόλης για την οποία γράφει στο βιβλίο της. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί μία σειρά ξεκαρδιστικών γεγονότων μέσα στην ιστορία. Ο Alan, θέλοντας να αποδείξει στην Loretta ότι δεν είναι απλά ένα όμορφο μοντέλο, αποφασίζει να τη σώσει από τον Fairfax. Μαζί λοιπόν θα πρέπει να επιβιώσουν στη ζούγκλα και να ξεφύγουν από αυτή μέσα από όσα απροόπτα τους συμβαίνουν.

Η Sandra Bullock και ο Channing Tatum διασκέδασαν πολύ τα γυρίσματα της ταινίας

Αυτό άλλωστε φαίνεται από την εξαιρετική χημεία που έχουν ήδη από το trailer του The Lost City. Σε πρόσφατη συνέντευξή τους για την κυκλοφορία της ταινίας, ανέφεραν μάλιστα ότι πλέον έχουν μία δική τους θεωρία για την τόσο καλή χημεία τους. Συγκεκριμένα, πιστεύουν ότι χωρίστηκαν στη γέννα με αφορμή κάποιο εργαστηριακό πείραμα των ’60s. Κι όλο αυτό επειδή γέλασαν πολύ και ανέπτυξαν μία τόσο ξεχωριστή φιλία που φαίνεται τόσο ειλικρινής.

Όσο για την κυκλοφορία της ταινίας, αυτή αναμένεται να γίνει το Μάρτιο του 2022. Το μόνο που ελπίζουν για την πρεμιέρα είναι το κοινό να τη διασκεδάσει τόσο όσο διασκέδασαν και οι ίδιοι γυρίζοντας την.