Όπως όλα δείχνουν, ήρθε η ώρα για τον The Weeknd να δοκιμάσει τις ικανότητες του και στην υποκριτική. Σε αυτό το εγχείρημα δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο συνεργάτη από τον Sam Levinson. Εκείνος τα τελευταία χρόνια μάς έχει χαρίσει το Euphoria και νιώθουμε άπλετη ευγνωμοσύνη γι’αυτό, ενώ φέτος κυκλοφόρησε και το Malcolm & Marie, μία ταινία που δημιούργησε μαζί με την Zendaya και τον John David Washington μέσα στην καραντίνα.

Το νέο project των δύο καλλιτεχνών θα έχει τίτλο The Idol

H αγάπη του The Weeknd για οτιδήποτε έχει να κάνει με το σινεμά είναι εμφανής ήδη από τα βίντεο κλιπ του. Έχει μιλήσει μάλιστα στο παρελθόν για το γεγονός ότι του αρέσει και το σενάριο, χωρίς να επεκταθεί περισσότερο σε αυτό. Φέτος, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ακολουθήσει αυτή την αγάπη του και να εξερευνήσει τον χώρο της τηλεόρασης.

Ακόμη δεν έχουν δοθεί πολλές πληροφορίες στη δημοσιότητα σχετικά με την πλοκή της σειράς. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι η ιστορία θα έχει στο επίκεντρο μία διάσημη pop τραγουδίστρια που ερωτεύεται έναν αινιγματικό ιδιοκτήτη club. Ο ίδιος παράλληλα είναι αρχηγός και μία κρυφής και μυστικής αίρεσης. Μένει λοιπόν να δούμε ποιος από τους δύο θα είναι τελικά το The Idol.

O Τhe Weeknd φέρνει μαζί του έναν πολύ καλό συνεργάτη σε αυτή τη δουλειά

Πρόκειται για το πρώτο πολύ σοβαρό βήμα του στη μικρή οθόνη. Η πιο πρόσφατη δουλειά του στο σινεμά ήταν αυτή στο Uncut Gems, ωστόσο εκεί είχε έναν σχετικά μικρό ρόλο. Τώρα πρόκειται να σηκώσει μία ολόκληρη σειρά στις πλάτες του. Αυτό δεν θα μπορούσε να το κάνει αν δεν είχε δίπλα του ανθρώπους που εμπιστεύεται. Έτσι, εκτός από τον Sam Levinson, θα συνεργαστεί και με τον Reza Fahim. Εκείνος είναι μακροχρόνιος συνεργάτης και σύμβουλός του, ενώ τώρα θα γίνει παραγωγός και συν-δημιουργός του The Idol.

Τα τρία αυτά ονόματα φαίνεται να μας ετοιμάζουν πολλά νέον φώτα, σκοτεινές σκηνές και εκπληκτικά κουστούμια. Μακάρι να βγούμε αληθινοί.