Περιμένεις πώς και πώς να έρθουν οι μέρες των Χριστουγέννων για να δεις σε επανάληψη όλες τις ρομαντικές κομεντί που αγάπησες; Αναρωτιέσαι τι άλλο απομένει να δεις; Βάλε τα καλά σου (πιτζάμες με πολύχρωμες κάλτσες) και παράγγειλε μια πίτσα στο μέγεθος μιας Κυριακής. Το Netflix σου ετοιμάζει την επόμενη ρομαντική ταινία που σίγουρα θα θέλεις να δεις.

Το The Holiday Calendar

Στο The Holiday Calendar πρωταγωνιστεί η Kat Graham. Tη θυμόμαστε ως την πιο γλυκιά μάγισσα του Vampire Diaries. Η ταινία πραγματεύεται τη ζωή μιας ανήσυχης και ταλαντούχας φωτογράφου, που όμως αισθάνεται ότι η ζωή της να βρίσκεται σε ένα τέλμα. Δεν γνωρίζει, όμως, πως σύντομα όλα πρόκειται να αλλάξουν. Πως όλες οι αλλαγές που θα συμβούν στη ζωής της θα προέρχονται από μια χριστουγεννιάτικη ημερολογιακή αντίκα. Δώρο του παππού της, που δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό Ron Cephas Jones. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα δώρο που εμπεριέχει αληθινή μαγεία. Προβλέπει με κάποιο τρόπο το μέλλον και δημιουργεί την πλοκή της ζωής της πρωταγωνίστριας. Η αντίκα περιέχει μικρά πακέτα χριστουγεννιάτικων αντικειμένων. Κάθε φορά που ανοίγει ένα παραθυράκι της αντίκας, η μέρα κρύβει ένα δώρο έκπληξη γι’ αυτήν. Μεταξύ των εκπλήξεων αυτών συγκαταλέγονται η ανάθεση μιας εκπληκτικής φωτογράφισης, αλλά και η αναζήτηση του αληθινού έρωτα! Ποιος δεν θα ήθελε ένα τέτοιο δώρο; Στην ταινία, επίσης, πρωταγωνιστούν ο Quincy Brown και ο Ethan Peck και αυτό είναι ένα ακόμα κίνητρο για να μην την χάσεις! 

Δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα, γιατί θα πάρεις μια καλή δόση χριστουγεννιάτικης αγάπης στις 2 Νοεμβρίου. Ωστόσο, αν ανυπομονείς και θέλεις να κάνεις λίγη προθέρμανση, τσέκαρε τις A Christmas Prince ή A Christmas Inheritance.

Δες ακόμα:  Η Emma Roberts πάει στο Netflix για να μας μάθει ice skating


featured image: hit.com.au