Έχει παίξει τη μάγισσα και την απόλυτη Scream Queen στη μικρή οθόνη, όμως τώρα η Emma Roberts ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Netflix, Spinning Out, στον ρόλο μιας αθλήτριας καλλιτεχνικού πατινάζ στον πάγο με ένα μάλλον εκρηκτικό μυστικό.

Σύμφωνα με το TVLine που διέρρευσε την είδηση, το Spinning Out θα είναι ένα δράμα δέκα επεισοδίων και αν κρίνουμε από το όνομα πίσω από την δημιουργία της σειράς, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για μπόλικη αγωνία και suspense. Άλλωστε, η Samantha Stratton μας έμαθε ένα δυο πράγματα όταν ήταν στην – εμπνευσμένη από το βιβλίο του Stephen King – σειρά, Mr. Mercedes.

Η Emma Roberts θα παίξει τον ρόλο της Kat Baker, μιας ice skater στο ατομικό αγώνισμα με πολλά υποσχόμενη καριέρα μπροστά της, μέχρι που ένας τραυματισμός φαίνεται πως της παίρνει κάθε ευκαιρία που είχε να επιτύχει τα όνειρα της για μια νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κάπου εκεί φυσικά κάνει την εμφάνιση του το κακό παιδί που όμως θα βοηθήσει να ξαναμπεί στην κούρσα για τους Ολυμπιακούς, στο ice skating για ζευγάρια. Τα πράγματα βέβαια δεν είναι τόσο απλά. Φαίνεται πως ο χαρακτήρας της Kat κρύβει ένα μυστικό που μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνο για την ζωή της αν αποκαλυφθεί.

Ακούγεται σαν ένας καλός ρόλος για την Emma Roberts, η οποία έχει περάσει τα τελευταία χρόνια δουλεύοντας στο σύμπαν του Ryan Murphy. Φέτος τη βλέπουμε και πάλι στον ρόλο της νεαρής μάγισσας Madison, με τις δολοφονικές ατάκες, στο American Horror Story: Apocalypse. Ενώ προηγουμένως, την είχαμε δει στον ρόλο της Chanel για δύο σεζόν των Scream Queens.

Ο νέος ρόλος της Emma Roberts θα της κάνει καλό και θα της δώσει την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε ένα δράμα. Δεν είναι ότι την έχουμε δει μόνο σε σειρές τρόμου. Άλλωστε μέσα στο 2018, εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη σε τρεις πιο γλυκές ταινίες, το In a Relationship, το Billionaire Boys Club, και το Little Italy. Ενώ αναμένεται να την δούμε στο πλάι της Awkwafina στο ανατριχιαστικό Paradise Hills.

Σύμφωνα με την περιγραφή του νέου σόου του Netflix, πρόκειται για ένα έντονο project που θα επιτρέψει στην ηθοποιό να ψάξει βαθιά στον ψυχισμό του χαρακτήρα της για να βρει το κίνητρο και την επιμονή που χρειάζεται ο στόχος της. Υπάρχει μυστήριο, υπάρχει το έντονο αθλητικό στοιχείο, αλλά είναι μια καθαρά δραματική σειρά και δεν έχουμε ξαναδεί την Roberts σε τέτοια θέση.


featured image: variety.com