Με βασικό όχημα το πνεύμα ενός ολοήμερου παιχνιδιού, οι “The Hilfigers” τοποθετούνται επικεφαλής σε ένα Αμερικανικό γήπεδο ποδοσφαίρου για την καμπάνια του Φθινοπώρου 2015 η οποία  γιορτάζει την εικονική Αμερικανική αθλητική αισθητική εμπλουτισμένη με κολλεγιακά σχέδια.

Γιορτάζοντας τα 30 του χρόνια, ο Tommy Hilfiger βάζει επικεφαλής του το κλασικό Αμερικανικό ποδόσφαιρο. Τα κάθετα δοκάρια έχουν τοποθετηθεί, οι γραμμές του γηπέδου έχουν σχεδιαστεί και ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί έρχονται για ένα εμπνευσμένο παιχνίδι ποδοσφαίρου – όλοι με ένα μοντέρνο, ένα fashion βήμα παραπάνω twist.

«Το Αμερικανικό ποδόσφαιρο ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα μου αθλήματα και για το Φθινόπωρο του 2015 ψάχνουμε σε αυτό το διάσημο παιχνίδι την έμπνευση για την διαφημιστική μας καμπάνια και συλλογή», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Καθώς γιορτάζουμε την επέτειο ορόσημο των 30 ετών, έχουμε συλλάβει όλες τις εκλεκτικές λεπτόμερεις του παιχνιδιού της μόδας – από τις αθλητικές ρίγες στις μεταλλικές πινελιές και τα διακριτικά του κολλεγίου, όλα επαναπροσδιορισμένα με το σήμα κατατεθέν twist μας που είναι ασεβές και χαλαρό».

Η Fall 2015 καμπάνια επικεντρώνεται στις Tommy Hilfiger γυναικείες συλλογές, καθώς ο Tommy Hilfiger συνεχίζει να εστιάζεται στην συνεχώς αναπτυσσόμενη δύναμη του στην γυναικεία αγορά. Γιορτάζοντας την πεμπτουσία του “Tommy twist,” η καμπάνια έρχεται στην επιφάνεια μέσα από τους παίκτες ποδοσφαίρου με τις αθλητικές Hilfiger φόρμες που εμφανίζονται στο παρασκήνιο. Το TEAM HILFIGER φωτογραφήθηκε από τον Craig McDean, επιμελήθηκε στυλιστικά ο Karl Templer και σκηνοθετήθηκε δημιουργικά από τον Trey Laird της εταιρείας Laird + Partners.

Με την φωτογράφηση να πραγματοποιείται στο Monterey Park της California, στην καμπάνια πρωταγωνιστεί το supermodel Behati Prinsloo, που είναι πλέον η brand ambassador για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, και παρουσιάζονται επίσης και ένα ομοιόμορφο μείγμα από εκλεκτικούς χαρακτήρεας από τις προηγούμενες καμπάνιες: Julia Hafstrom, RJ King και Miles McMillan, με νέες προσθήκες όπως οι Bruno Fabre, Nate Gill και Simon Nessman. Τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Malcolm Edwards και το makeup ο Mark Carasquillo.