Μπορεί ο καλλιτέχνης να τραγουδούσε “ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου”  αλλά δεν ήξερε τα nude lips. ΑΝ τα ήξερε θα τραγουδούσε ”ντύσου πρόχειρα και άσε το κραγιόν σου…”

tumblr_mb3qsnXNuR1rh9v0do1_500

Τα nude lips ήρθαν για να μείνουν. Τον χειμώνα τα φορέσαμε στην ματ εκδοχή τους. Το καλοκαίρι όμως τα χείλη πρέπει να φαίνονται ενυδατωμένα και λαμπερά σαν χειλάκι πετροκέρασο!

Για να πετύχεις τα τέλεια nude lips, ακολούθησε τα παρακάτω tips oμορφιάς και θα έχεις το απόλυτο ατού στο καλοκαιρινό μακιγιάζ, τόσο για πρωινές και δροσερές εμφανίσεις αλλά και για βραδινές εξόδους χωρίς φορτωμένο μακιγιάζ! 

nude1

tip1: Απολέπιση

Η συχνή απολέπιση των χειλιών είναι πολύ σημαντική, καθώς θα εξαφανίσει τα σκασίματα και θα βοηθήσει στην σωστή εφαρμογή του κραγιόν. Χρησιμοποίησε ειδικό scrub για τα χείλη ή μια χρησιμοποιημένη οδοντόβουρτσα (η καινούρια με τις σκληρές άκρες μπορεί να πληγώσει τα χείλη) ή μια βρεγμένη πετσέτα προσώπου.

Tip2: Ενυδάτωση

Ξεκινάμε με νερό! Πολύ νερό! Ο ενυδατωμένος οργανισμός μας χαρίζει ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα! Μετά την απολέπιση, εφάρμοσε ένα άχρωμο lip balm και άσε να περάσουν λίγα λεπτά να απορροφηθεί μέχρι να εφαρμόσεις το κραγιόν.

Tip3: Concealer

nudeΗ εφαρμογή concealer στα χείλη αλλά και στο περίγραμμά τους, δημιουργεί τον τέλειο καμβά για την σωστή και επιτυχημένη εφαρμογή του μολυβιού αλλά και του κραγιόν. Διάλεξε ένα concealer στον ίδιο τόνο με αυτό του προσώπου σου, ώστε να μην δημιουργηθούν διχρωμίες και σκιάσεις σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή.

Tip4: Περίγραμμα

Διάλεξε ένα μολύβι χειλιών, ένα τόνο πιο σκούρο απο αυτόν του προσώπου σου. Σχημάτισε το περίγραμμα και αφού τελειώσεις, γέμισε τα χέιλη σου με το ίδιο μολύβι. Τώρα έχεις δημιουργήσει την τέλεια βάση για να αναδειχθεί το χρώμα του κραγιόν σου!

Tip5: Απόχρωση

Η σωστή nude απόχρωση είναι το Α και το Ω! Η λάθος απόχρωση μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι άρρωστη αλλά και κακοβαμμένη. Εάν η επιδερμίδα σου είναι ανοιχτόχρωμη, διάλεξε μια nude απόχρωση στην παλέτα του ροζ. Εάν η επιδέρμιδα σου είναι ελαφρώς πιο σκούρα, οι αποχρώσεις του beige και του ροδακινί είναι ιδανικές. Για ακόμη πιο σκούρες επιδερμίδες, δοκίμασε τους πιο έντονους τόνους στην παλέτα του ροδακινί και μην φοβηθείς το χρώμα!

Tip6: Λάμψη

nnnnnnΤο καλοκαίρι μείνε μακριά απο τις ματ αποχρώσεις. Διάλεξε κραγιόν με λάμψη, για να δείχνουν τα χείλη ενυδατωμένα! Εάν το κραγιόν που φοράς δεν έχει την απαραίτητη λάμψη, μετά την εφαρμογή, διάλεξε ένα άχρωμο gloss ή ένα gloss στις ανοιχτές αποχρώσεις του ροζ για να το εφαρμόσεις στο τέλος!