Όταν οι δημιουργοί της πετυχημένης σειράς “Orange is the new Black” διάλεγαν  αυτόν τον τίτλο, σίγουρα δεν μπορούσαν να φανταστούν πόσο μεγάλη αλήθεια θα ήταν και για τον κόσμο της μόδας!

orange11

Οι σημαντικότερες εβδομάδες μόδας αλλά και τα runways των μεγάλων οίκων, επιβεβαίωσαν πως το πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο! Είναι αυτό το νέο χρώμα που ταιριάζει με όλα, φορέθηκε τον χειμώνα και επιβάλλεται να υπάρχει στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα αλλά και στο μακιγιάζ!

Διάλεξε το πορτοκαλί κραγιόν για να απογειώσεις τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο! Κράτησε το μακιγιάζ σου σε φυσικούς τόνους και εφάρμοσε απλά το πορτοκαλί κραγιόν. Στα μάτια απέφυγε το μακιγιάζ, πέραν της mascara! Προτίμησε ανοιχτές πορτοκαλί αποχρώσεις προς το ροδακινί για τις πρωινές εμφανίσεις και το pop πορτοκαλί για τις βραδινές.

NARS_Tanya_Taylor_SS15_Beauty_Look_3

NARS_Tanya_Taylor_SS15_Beauty_Look_1

Εάν θέλεις να κλέψεις τις εντυπώσεις, τόλμησε την πορτοκαλί σκιά ματιών! Εφάρμοσε την σε όλο το βλέφαρο για έντονο αποτέλεσμα και συνδύασε την με μαύρο μολύβι και nude lips.

orange1Εάν πάλι προτιμάς κάτι πιο διακριτικό, δοκίμασε το rouge σε πορτοκαλί αποχρώσεις. Θα αναδείξει πολύ όμορφα τις καστανές και μαυρισμένες επιδερμίδες. Μην το εφαρμόσεις όμως στην άνω πλευρά των μήλων. Προτίμησε την γραμμή κάτω απο τα μήλα.

Και φυσικά τα νύχια! Το απόλυτο trend είναι το blending με το beige και το nude! Δοκίμασε το και θα το λατρέψεις, μιας και ταιριάζει με όλα, όλες τις ώρες και όλα τα στυλ!