Θεωρούμε ήδη δεδομένο ότι το τελευταίο lockdown το πέρασες βλέποντας και τις 4 σεζόν του The Bold Type μόλις μπήκε στο Netflix. Πάνω που χαρήκαμε, λοιπόν, και δεθήκαμε όλοι με τις 3 αυτές ηρωίδες, έρχεται και η ώρα να τις αποχωριστούμε. Το trailer για τα τελευταία επεισόδια κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες και φαίνεται ότι τίποτα δεν πάει όπως το σχεδίασαν.

Η πέμπτη και τελευταία σεζόν του The Bold Type θα αποτελείται από μόλις 6 επεισόδια

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία επεισόδια της 4ης σεζόν μάς άφησαν με πολλά ερωτηματικά. Από το trailer ήδη μπορούμε να καταλάβουμε ότι η νέα σεζόν θα απαντήσει σε πολλά από αυτά, ενώ παράλληλα θα θέσει και καινούρια. Βλέπουμε ότι οι τρεις φίλες τελικά καταλήγουν να ζουν όλες μαζί στο διαμέρισμα της Jane. Κι ενώ αυτό για κάποιους θα έμοιαζε σαν οπισθοχώρηση, εκείνες φαίνεται να το απολαμβάνουν.

Τα ερωτικά και τα επαγγελματικά τους εξακολουθούν να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα καλά νέα είναι ότι βλέπουμε τον Richard να επιστρέφει στο νέο trailer, οπότε μπορούμε πλέον να ησυχάσουμε. Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι αν θα μείνει ή αν τελικά θα φύγει μια για πάντα. Βλέπουμε, όμως, και την Adena δίπλα στην Kat και οι δυο τους φαίνεται να θέλουν να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στη σχέση τους. Ωστόσο, αυτό που τελικά κάνεις τους πάντες να αγωνιούν περισσότερο είναι εάν θα συμβεί κάτι ανάμεσα στη Jane και τον συνάδελφό της.

Παράλληλα, υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί η Jane να γίνει αρχισυντάκτρια του Scarlet

Ένα τέτοιο σενάριο σίγουρα δεν μοιάζει ουτοπικό για ένα κορίτσι που ακόμη διανύει την δεκαετία των 20. Κανείς ποτέ όμως δεν είπε ότι βλέπει το The Bold Type επειδή είναι ακραία ρεαλιστικό. Αντιθέτως, η σειρά αυτή είναι για όλους και όλες η μικρή διαφυγή από την καθημερινότητα. Αν είναι, λοιπόν, η μικρή μας Jane να κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα, εμείς εδώ θα είμαστε να τη στηρίζουμε.

Παράλληλα, και τα επαγγελματικά της Kat βρίσκονται στο προσκήνιο, τώρα που δεν βρίσκεται πια στο Scarlet. Μένει να δούμε εάν τελικά εκείνη θα επιλέξει να ακολουθήσει έναν τελείως διαφορετικό δρόμο.

Ο τελευταίος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαΐου. Ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάποια ημερομηνία για την πρεμιέρα του στο Netflix. Μέχρι τότε προλαβαίνουμε άραγε άλλο ένα binge-watching όλες τις σεζόν;

featured image: Freeform